Αρχική » Ποδόσφαιρο

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η απρέπεια για το μικρή ομάδα και η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Τι συνέβη, με τον κόσμο να παίρνει το μέρος Μαρινάκη;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Βαγγέλης Μαρινάκης: Η απρέπεια για το μικρή ομάδα και η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η απρέπεια και η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη που έγινε θέμα στον τύπο.

Ο βρετανικός Guardian φιλοξένησε σε εκτενές ρεπορτάζ την απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον διευθύνοντα σύμβουλο της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς και το σχόλιό του για τις Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον.

Τι συνέβη;

Ο Μάστερς περιέγραψε τις Φόρεστ και Έβερτον ως «μικρά κλαμπ», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει πως δεν ήταν κατάλληλη αυτή η τοποθέτηση.

«Νομίζω ότι ήταν λίγο απρόσεκτο. Νομίζω ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Έβερτον είναι πολύ μεγάλες ομάδες και ίσως είναι μεγαλύτερες από αυτές που θεωρούμε σήμερα μεγάλες ομάδες», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ (σ.σ. και του Ολυμπιακού και της Ρίο Άβε).

Η Φόρεστ και η Έβερτον κατηγορήθηκαν για παραβίαση των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας, με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να αντιμετωπίζει μια δεύτερη αξιολόγηση μετά τους μείον 10 βαθμούς για προηγούμενη παραβίαση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέδριο κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο δήλωσε τη δυσπιστία του στους όρους «μεγάλοι» και «μικροί» σύλλογοι, με βασικό μέτρο κατά τη γνώμη του να είναι το μέγεθος του κόσμου ενός συλλόγου.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το απίστευτο που έγινε με Κορδόν στις μεταγραφές

Ολυμπιακός: Το ταλέντο που τους τρέλανε όλους στο Ρέντη αλλά δεν θα παίξει στον Ολυμπιακό

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ