Αρχική » Ποδόσφαιρο

Πλήρης ρήξη με Κορδόν; – Έγινε ανέκδοτο στον Ολυμπιακό;

Ίσως να έχουμε ήδη εξελίξεις.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Πλήρης ρήξη με Κορδόν; - Έγινε ανέκδοτο στον Ολυμπιακό;

Πλήρης ρήξη με τον Αντόνιο Κορδόν πιθανώς να εξελίσσεται αυτή τη στιγμή καθώς ο Κώστας Νικολακόπουλος ειρωνεύτηκε τη… «μέθοδο Κορδόν».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έχει έγκυρο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και όταν φτάνει να κάνει… πλάκα τη μέθοδο Κορδόν στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 για την μεταγραφική μεθοδολογία του Αντόνιο Κορδόν τότε… κάτι τρέχει.

Ο Αντόνιο Κορδόν πήρε τα κλειδιά του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, με στόχο να χτίσει μία νέα ομάδα.

Έφερε το Ντιέγκο Μαρτίνεθ και μία σειρά παικτών, στη λογική των κινήσεων που συνήθως κάνει ο Ισπανός στις ομάδες του, γνωστή ως «μέθοδος Κορδόν». Δηλαδή, αγοράζω νεαρούς φθηνά και τους πουλάω ακριβά.

Η μέθοδος Κορδόν βέβαια μπορεί να… πιάνει σε μικρομεσαία κλαμπ, όμως σε ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός ήταν θέμα χρόνου η ρήξη με τον Ισπανό, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

Τελικά ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα (σ.σ. υπαρκτό και όχι δικαιολογία) οδήγησε τον Κορδόν στην απόφαση να μένει τον περισσότερο καιρό στην Ισπανία, με τα θέματα του Ολυμπιακού να τρέχει ο άμεσος συνεργάτης του στην Ελλάδα.

Όμως στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Αντόνιο Κορδόν… εξαφανίστηκε καθώς οι μεταγραφές του Ολυμπιακού είχαν τη σφραγίδα Πέδρο Άλβες και κυρίως του Πορτογάλου μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες.

Επίσημα ο Κορδόν τρέχει τα θέματα των ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη σε έναν… overole ρόλο. Ανεπίσημα ίσως να έχει τελειώσει ήδη από τα ερυθρόλευκα δρόμενα;

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η απρέπεια για το μικρή ομάδα και η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Το απίστευτο που έγινε με Κορδόν στις μεταγραφές

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ