Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Το απίστευτο που έγινε με Κορδόν στις μεταγραφές

Πρόκειται σίγουρα για ξεκάθαρο μήνυμα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Το απίστευτο που έγινε με Κορδόν στις μεταγραφές

Ολυμπιακός: Το απίστευτο που έγινε με τον Αντόνιο Κορδόν στις μεταγραφές του Ιανουαρίου των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τους Βέθο, Καμπράλ, Άμπι, Κάρμο, Όρτα, Τσικίνιο, Ναβάρο και Μάρτινς.

Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω παικτών; Πως κανένας από αυτούς δεν ήρθε στους ερυθρόλευκους μέσω των διαύλων του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος μετά την έλευση του Πέδρο Άλβες είχε θεωρητικά αναβαθμισθεί σε επιβλέποντα σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες, ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και οι οκτώ μεταγραφικές προσθήκες των ερυθρόλευκων ήρθαν στο Λιμάνι μέσω των επαφών του Πέδρο Άλβες και του Πορτογάλου μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχοντας ενεργό ρόλο στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Ρίο Άβε.

Ολυμπιακός: Το απίστευτο που έγινε με Κορδόν στις μεταγραφές

Εκτός από τους οκτώ ποδοσφαιριστές που πέρασαν τις πύλες του Ρέντη, πρέπει να δει κανείς και ποιοι έφυγαν από τον Ολυμπιακό την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτοί που αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό είναι οι Βρουσάι, Φρέιρε, Ανδρούτσος, Σολμπάκεν και Σκάρπα.

Ο Αντόνιο Κορδόν λοιπόν, που το καλοκαίρι ανέλαβε τον σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού, δεν συμμετείχε σε καμία χειμερινή μεταγραφική κίνηση των ερυθρόλευκων. Πρόκειται σίγουρα για ξεκάθαρο μήνυμα, αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας του Ισπανού με τον Ολυμπιακό αλλά και συνολικότερα την ενεργή παρουσία του στις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς πλέον είναι εμφανές πως ο Ζόρζε Μέντες είναι αυτός που κινεί τα νήματα στους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το ταλέντο που τους τρέλανε όλους στο Ρέντη αλλά δεν θα παίξει στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ πήρε απόφαση για τον Φορτούνη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ