Αρχική » Ποδόσφαιρο

Τι μήνυμα θέλουν να στείλουν οι οπαδοί του Άρη στον Καρυπίδη;

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήθελε να βγει προς τα έξω η δυσαρέσκειά του για τις πωλήσεις των διαρκείας του Άρη. Γιατί συνέβη όλο αυτό;

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήθελε να βγει προς τα έξω η δυσαρέσκειά του για τις πωλήσεις των διαρκείας του Άρη. Γιατί συνέβη όλο αυτό;

Ούτε 5.000 εισιτήρια διαρκείας δεν κατάφερε να πουλήσει η ΠΑΕ Άρης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν δίστασε να βγάλει προς τα έξω τη δυσαρέσκειά του για αυτό τον αριθμό. Ειδικά σε μία χρονιά που τα αστέρια είναι μπόλικα.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα με τη διαρροή που υπήρξε. Διότι, ανέφερε πως τα έσοδα είναι σημαντικά για τον Άρη από τα διαρκείας. Σαν να λέει δηλαδή πως δεν θα μπορεί να συνεχίσει να κάνει ηχηρές μεταγραφές αν δεν έχει και τη στήριξη του κόσμου. Βέβαια, στα σημαντικά παιχνίδια δεν πέφτει καρφίτσα στο «Βικελίδης». Άρα, μία η άλλη θα πει κανείς. Ωστόσο, υα σίγουρα έσοδα των διαρκείας λείπουν.

Και τι ζητάει άραγε ο κόσμος του Άρη; Το αφήγημα με το κατά πόσο είναι στημένο το παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός έπεσε. Γενικώς, δεν είναι αυτό το ζήτημα. Ούτε πως δεν υπάρχει δίψα από τον κόσμο να δει από κοντά την ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν και κάποια σημείο που ενοχλούν.

Ποια είναι αυτά; Αρχικά το γεγονός πως για μία ακόμα φορά δεν υπάρχει Ευρώπη. Ο Άρης έμεινε ξανά εκτός και μάλιστα σχετικά νωρίς. Πρόβλημα. Περιμένουν πως και πώς να δουν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά συνέχεια αυτό παίρνει αναβολή. Το άλλο που συνέβη έχει να κάνει με τους Έλληνες παίκτες. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας στο ρόστερ.

Αθλητικές ειδήσεις

Αυτός ο σούπερ σταρ τα άκουσε από τον Πάρντιου

Θα πάθετε πλάκα με τη σύζυγο του Γκρέι

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ