Αρχική » Ποδόσφαιρο

Η μεγαλύτερη πλάκα πάντως θα ήταν να πήγαινε στα εγκαίνια της OPAP Arena της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Γεμάτη ήταν η επιστολή που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά η πλάκα θα ήταν να πήγαινε.

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Viral Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Γεμάτη ήταν η επιστολή που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά η πλάκα θα ήταν να πήγαινε.

Μία στο καρφί μία στο πέταλο ήταν η επιστολή του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Με τρόπο που άρεσε στον κόσμο των «ερυθρολεύκων» απάντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το καλύτερο όμως θα ήταν να πάει στα εγκαίνια της OPAP Arena

Από όλα είχε η επιστολή που απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μέσα σε λίγες σχετικά λέξεις χώρεσε ατάκες που θα γίνονταν viral στον κόσμο του Ολυμπιακού και πολλές «μπηχτές».

Μίλησε για σκάνδαλο κρατικής χρηματοδότησης, για απειλές προς σε δημόσιους λειτουργούς και για ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας του γηπέδου. Σε μία παράγραφο έσταζε φαρμάκι, στην επόμενη δήλωνε χαρούμενος για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Συνεχείς εναλλαγές.

Εν κατακλείδι, είναι μια επιστολή περισσότερο για τα μέσα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού και λιγότερο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το αφεντικό της ΑΕΚ πιθανότατα στην ανάγνωση της επιστολής να τρίβει και τα χέρια του. Διότι, η τοποθέτηση αυτή αποτελεί ένα ακόμα τονωτικό στον ήδη πωρωμένο κόσμο της ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από τα εγκαίνια της OPAP Arena.

Αν πραγματικά ήθελε να πικάρει τον Δημήτρη Μελισσανίδη, να σπάσει πλάκα, θα ήταν να παρευρεθεί όντως στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να τους φέρει όντως σε δύσκολη θέση…

Η επιστολή που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

«Πειραιάς 28 Σεπτεμβρίου 2022
Αγαπητέ Δημήτρη,
Έλαβα την πρόσκληση σου για τα εγκαίνια του ΟΠΑΠ Αrena αλλά είναι πρακτικώς αδύνατο να παραστώ, όπως φαντάζομαι και άλλοι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων.

Αν πραγματικά ήθελες να επισκεφθούμε το νέο γήπεδο και να μας ξεναγήσεις τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους Προέδρους των ομάδων θα μπορούσες να μας καλέσεις σε ημέρα που δεν έχει κόσμο το γήπεδο ώστε να γίνει η επίσκεψη απρόσκοπτα και με ηρεμία.

Καταλαβαίνεις ότι ειδικά η δική μου παρουσία, η παρουσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προκαλεί αναμνήσεις πολλών ηττών στον κόσμο της ΑΕΚ που το μόνο που θέλει εκείνη την ημέρα είναι να απολαύσει την επιστροφή στο γήπεδο που γνώρισε την ομάδα του.

Δε θέλω λοιπόν να σε φέρω σε δύσκολη θέση ούτε εσένα ούτε τους φιλάθλους της ομάδας σου.
Θέλω με αφορμή αυτή την πρόσκληση να δηλώσω την ευχαρίστηση μου για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ και να τονίσω ότι τόσο ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ όσο και εγώ προσωπικά θέλουμε να κατασκευάζονται νέα γήπεδα, γιατί το καλό ποδόσφαιρο παίζεται σε σύγχρονα γήπεδα.

Θέλουμε να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ, του Άρη, του ΟΦΗ, του Ηρακλή, του Παναιτωλικού, όλων των ομάδων που έχουν κόσμο και ιστορία. Και μάλιστα θα ήθελα να χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια και την Πολιτεία. Άλλωστε η Πολιτεία ξοδεύει εκατομμύρια για πολλά έργα, καλό θα ήταν λοιπόν να επενδύσει σε ασφαλή, μοντέρνα γήπεδα για να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά.

Κάθε υγιής φίλαθλος συμφωνεί με αυτές τις αρχές. Ειδικά αν τα γήπεδα ως περιουσιακό στοιχείο ανήκουν στην Πολιτεία που τα χρηματοδοτεί και όχι σε ανώνυμες εταιρείες, διότι τότε είναι κρατικό χρήμα χαρισμένο σε Ανώνυμη Εταιρεία και αυτό είναι σκάνδαλο, και όταν πρόκειται για 35 εκατομμύρια χαρισμένα σε μια ΑΕ, τότε είναι τεράστιο σκάνδαλο.

Αντίθετα, αν τα γήπεδα ανήκουν στην Πολιτεία, οι ΠΑΕ μπορούν να τα μισθώνουν με ένα λογικό αντίτιμο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε βάθος δεκαετιών και φυσικά να αναλαμβάνουν την συντήρηση τους. Έτσι θα είναι όλοι κερδισμένοι και πάνω από όλα το ποδόσφαιρο.

Επίσης σαν Πρόεδρος της Super League αλλά και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θεωρώ ότι τα νέα γήπεδα πρέπει να είναι πρωτίστως ασφαλή για τις χιλιάδες κόσμου που τα επισκέπτονται.

Ελπίζω ειλικρινά να επενδύσεις χωρίς φειδώ στα μέτρα ασφαλείας γιατί αυτό χρειάζεται ένα γήπεδο και όχι απειλές σε δημοσίους λειτουργούς που κάνουν τη δουλειά τους και μετά σου κάνουν μηνύσεις για απειλές, κάτι που προφανώς είναι δυσφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τα νέα γήπεδα φέρνουν μια νέα εποχή στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι με ασφάλεια εσύ και οι χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ να απολαύσετε την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ιστορική έδρα της ομάδας σας.

Χαιρετισμούς,
Βαγγέλης Μαρινάκης»

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ