Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ο Βασίλης Τσιάρτας έπρεπε να λάβει πρόσκληση από την ΑΕΚ;

Πολλές θα είναι οι απουσίες στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ. Αρκετές παλιές δόξες δεν θα δώσουν το παρόν, μία από αυτές είναι ο Τσιάρτας.

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Γενικά
Πολλές θα είναι οι απουσίες στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ. Αρκετές παλιές δόξες δεν θα δώσουν το παρόν, μία από αυτές είναι ο Τσιάρτας.

Ο Βασίλης Τσιάρτας με τη φανέλα της ΑΕΚ είχε πάνω από 250 συμμετοχές, 102 γκολ και γενικότερα μια τεράστια προσφορά στην «Ένωση». Μετά την υπογραφή του Χάρη Ρώμα, ξεκίνησε η συζήτηση για τους καλεσμένους. Ο Τσιάρτας ήταν στο μεταίχμιο για το αν θα προσκληθεί. Πάρα ταύτα δεν ήταν από αυτούς που δέχθηκαν πρόσκληση για τα εγκαίνια της OPAP Arena. Ορθό, ή λάθος;

Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε πως είναι μία από τις πιο σημαντικές παλιές δόξες της ΑΕΚ. Μια ποδοσφαιρική φιγούρα από τις λίγες στη σύγχρονη ιστορία της. Ένας παίκτης που έφερε μπόλικο κόσμο για χάρη του στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη σκεπαστή. Επομένως, είχε θέση στα εγκαίνια της «Ένωσης».

Δεν είναι βέβαιο πως αυτό βαραίνει σώνει και ντε τη διοίκηση. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να του δώσει τα ηνία της ΑΕΚ Β πριν ένα χρόνο. Συνεπώς, είχε δείξει διάθεση να τον έχει στην οικογένεια της «Ένωσης». Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από έντονες και τελικά ο ίδιος έκανε ανακοίνωση λέγοντας πως «δεν θέλει να διχάσει τον κόσμο».

Θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε ο Τσιάρτας για την ΑΕΚ

Για το «πρέπει» τώρα είναι μεγάλη η κουβέντα. Έπρεπε να είχε προσκληθεί; Αν ερχόταν υπήρχε περίπτωση μερίδα οπαδών να τον αποδοκιμάσει και να χαλάσει μια αληθινή γιορτή. Η ΑΕΚ είναι ένα club με συγκεκριμένη ιδεολογία, επομένως οι πολιτικές πεποιθήσεις και τοποθετήσεις του Βασιλή Τσιάρτα, θεωρούνται ακραίες και μη αποδεκτές.

Εν κατακλείδι, καλώς δεν κλήθηκε από την ΠΑΕ. Για να μην πει και ο ίδιος στη διαδικασία σκέψης και απόρριψης. Άλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος: «Είμαι ΑΕΚ κι αυτό δεν αλλάζει».

Ο ίδιος βέβαια, σε σημερινή ανάρτηση με τον τρόπο του πέρα ένα μήνυμα πικρίας. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υπενθύμισε τις βραβεύσεις που έχει δεχθεί από τη Σεβίλλη.

 

Ειδήσεις με upopsi

Μπαίνει στο Survivor o Πασχαλάκης;

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο μεγάλος κερδισμένος μέχρι τώρα

 

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ