Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ρέιντζερς: Θέλει δύο παίκτες από Παναθηναϊκό και έναν από Ολυμπιακό – Γιατί είναι απίθανο να πάρει αυτό τον παίκτη από τον Πειραιά

Οι Σκωτσέζοι κοιτούν στην Ελλάδα για την καλοκαιρινή τους ενίσχυση.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ρέιντζερς: Θέλει δύο παίκτες από Παναθηναϊκό και έναν από Ολυμπιακό - Γιατί είναι απίθανο να πάρει αυτό τον παίκτη από τον Πειραιά

Ρέιντζερς: Θέλει δύο παίκτες από Παναθηναϊκό και έναν από Ολυμπιακό όμως είναι απίθανο να πάρει αυτό τον παίκτη από τον Πειραιά και ο λόγος είναι απλός.

Τρεις παίκτες φημολογείται πως κυνηγούν οι Ρέιντζερς στην Ελλάδα, με αυτούς να είναι το δίδυμο του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης και Φώτης Ιωαννίδης και ο άσος του Ολυμπιακού Χουάνγκ Ιν-Μπέομ.

Και αν οι Σκωτσέζοι θεωρούν χρήσιμη την μεταγραφή Κουρμπέλη και όχι και τόσο… ουσιώδη την όποια μετακίνηση Ιωαννίδη, την ίδια ώρα τρελαίνονται για τον Χουάνγκ του Ολυμπιακού.

Ρέιντζερς: Θέλει δύο παίκτες από Παναθηναϊκό και έναν από Ολυμπιακό – Γιατί είναι απίθανο να πάρει αυτό τον παίκτη από τον Πειραιά

Εδώ όμως υπάρχει ένα… θέμα.

Μπορεί ο Χουάνγκ να μοιάζει ιδανική περίπτωση για τους Σκωτσέζους, όμως οι Σκωτσέζοι δεν είναι… ιδανική περίπτωση για τον Χουάνγκ.

Εκτίμηση είναι πως ο Νοτιοκορεάτης δύσκολα θα φύγει από τον Ολυμπιακό για την Σκωτία, αφού ο ίδιος θέλει (σ.σ. και πιστεύει πως αξίζει) ένα καλύτερο πρωτάθλημα αλλιώς μένει και Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Νικολογιάννης σε Καρπετόπουλο – Γιατί τα λέει αυτά ο Σπάθας; – Ο Νικολακόπουλος βρίσκει κάθε μέρα από μια κόκκινη!

Τουρκία: Ακυρώθηκε η τελετή για το τουρκικό εθνικό μαχητικό – Ξαφνικό πρόβλημα με το αεροπλάνο;

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ