Αρχική » Ποδόσφαιρο

Δεν το περίμεναν στην ΑΕΚ – Άγνωστο αν θα πάει στο CAS – Τι είπε ο Κετσετζόγλου!

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων, η έφεση που είχε κάνει η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο για τη Super League 1. Και γι αυτό τον λόγο ο Κώστας Κετσετζόγλου έκανε την αναφορά του στον Bwιn SportFM Ο Κώστας Κετσετζόγλου αρχικά ανέφερε το πόσο συγκλονισμένος ήταν από την τραγωδία στα Τέμπη και λίγο μετά […]

Γεράσιμος Μανωλίδης Featured Ποδόσφαιρο Viral Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων, η έφεση που είχε κάνει η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο για τη Super League 1. Και γι αυτό τον λόγο ο Κώστας Κετσετζόγλου έκανε την αναφορά του στον Bwιn SportFM

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αρχικά ανέφερε το πόσο συγκλονισμένος ήταν από την τραγωδία στα Τέμπη και λίγο μετά τη δημοσίευση της απόφασης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, για τα όσα πρέπει να περιμένουμε από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι κανείς δε γνωρίζει ακόμα αν η ΑΕΚ θα τραβήξει την υπόθεση στο CAS ή αν θα δεχτεί την απόφαση αυτή.

Αν τελικά γίνει το παιχνίδι, ξεκαθάρισε ότι η πιο λογική ημερομηνία διεξαγωγής του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι φέρεται να είναι η επόμενη Τετάρτη, 8 Μαρτίου.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο ίδιος πάντως σχολίασε, ότι πίστευε ότι πως για την απόφαση αυτή όπως και την προηγούμενη, έχει γίνει κάτι από κάποιον που βρίσκεται αρκετά… ψηλά, αφού δεν είχε σύμφωνα με τον ίδιο λογική.

Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της ΑΕΚ και αν τελικώς θα κάνει προσφυγή στο CAS, όπου η αναμονή μετά θα είναι αρκετά μεγάλη ή απλά θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ