Αρχική » Ποδόσφαιρο

Χουάνγκ: Ο Τούρκος δικηγόρος που κρύβεται πίσω από την αλλοπρόσαλη συμπεριφόρα του Νοτιοκορεάτη – Παιχνίδια της Γαλατασαράι; – Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ρόλος του Τούρκου δικηγόρου μόνο ως τουλάχιστον περίεργος μπορεί να χαρακτηριστεί.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Χουάνγκ: Ο Τούρκος δικηγόρος που κρύβεται πίσω από την αλλοπρόσαλη συμπεριφόρα του Κροάτη - Παιχνίδια της Γαλατασαράι; - Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Χουάνγκ: Ο Τούρκος δικηγόρος που κρύβεται πίσω από την αλλοπρόσαλη συμπεριφόρα του Νοτιοκορεάτη που μέχρι τώρα ήταν τύπος και υπογραμμός στον Ολυμπιακό και τα πιθανά παιχνίδια της Γαλατασαράι;

Ο Χουάνγκ ιν Μπέομ ήταν μέχρι πριν από λίγες ώρες το ακριβότερο περουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού και ο πιο καλός του παίκτης. Όσο δε τον χαρακτήρα του όλοι έλεγαν τα καλύτερα.

Τι έγινε και σε λίγες μέρες έγινε «αντάρτης» και πήρε τα πράγματά του, πήγε στη Νότια Κορέα και ζητά επιτακτικά να φύγει από τους ερυθρόλευκους;

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από τη στιγμή που εμφανίστηκε ένας Τούρκος δικηγόρος και έβαλε… φυτιλιές στη σχέση Χουάνγκ – Ολυμπιακού.

Ο ρόλος του Τούρκου δικηγόρου μόνο ως τουλάχιστον περίεργος μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ το ίδιο αιφνίδιες ήταν οι εξελίξεις και για την Base, το γραφείο μάνατζερ που αντιπροσοπεύει το Νοτιοκορεάτη ποδοσφαιριστή.

Χουάνγκ: Ο Τούρκος δικηγόρος που κρύβεται πίσω από την αλλοπρόσαλη συμπεριφόρα του Κροάτη – Παιχνίδια της Γαλατασαράι; – Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Να σημειωθεί πως στα δικαιώματα του Χουάνγκ ακόμα εμπλέκεται τυπικά και η Base αφού ο Νοτιοκορεάτης σήκωσε… μπαϊράκι προς όλες τις κατευθύνσεις, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού και την εταιρεία μάνατζερ.

Η υπόθεση παίρνει άλλη διάσταση αν επιβεβαιωθεί πως ο Τούρκος δικηγόρος που πλέον φέρεται να εκπροσωπεί τον Χουάνγκ έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με τη Γαλατασαράι, τη μόνη εκ των μεγάλων τουρκικών ομάδων με την οποία δεν έχει στενές σχέσεις ο Ολυμπιακός.

Θα κάνει κίνηση η Γαλατά; Αν ναι ίσως επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο. Βέβαια και να γίνει τουρκική κίνηση ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ενδώσει, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έξαλλος με τη συμπεριφορά του Νοτιοκορεάτη, ο οποίος μόνο ευεργετημένος θα έπρεπε να νιώθει καθώς μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη εξαιτίας των ερυθρόλευκων.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κόψει την μπάλα στον Χουανγκ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν και τα καρπούζι και το μαχαίρι, αφού όλα στην υπόθεση είναι υπέρ τους.

Θα αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη ο Χουάνγκ, έλεγαν στο upopsi άνθρωποι με γνώση του ρεπορταζ, αλλά όπως σημείωναν ούτε αυτό με 15 εκατ. πρόταση δεν είναι σίγουρο ότι θα διορθώσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Χουάνγκ: Το κακό όνομα και τι θα τον χαντακώσει

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ