Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Αυτό φοβουνται με τον Κορμπεράν – Έχει ξανασυμβεί

Μπορεί να μην λέγεται εμφανώς όμως υπάρχει μία ανησυχία στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Περισσότερο επειδή το έχουν ξαναδεί το έργο.

Διονύσης Αντωνέλλος Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Αυτό φοβουνται με τον Κορμπεράν - Έχει ξανασυμβεί

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι κινούνται πλέον στους ρυθμούς του Κάρλος Κορμπεράν, ακολουθώντας κατά γράμμα τον σχεδιασμό του.

Η διάθεση στον Πειραιά είναι να στηριχθεί το πρότζεκτ «Κορμπεράν», στον οποίο βλέπουν έναν άνθρωπο που μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό την χαμένη του ενέργεια και επιτυχίες στην Ευρώπη.

Ο νεαρός Ισπανός έδειξε με το καλημέρα διάθεση και σπιρτάδα. Πράγμα που έλλειπε (σ.σ. για διάφορους λόγους) από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει μία σκέψη – ανησυχία στο πίσω μέρος των ανθρώνων του ερυθρόλευκου οργανισμού.

Αυτό που φοβουνται (σ.σ. περισσότερο με ανησυχία μοιάζει) με τον Κάρλος Κορμπεράν είναι να μην εξελιχθεί η περίπτωση του νεαρού Ισπανού με έναν επίσης νεαρό Ισπανό που πέρασε και δεν… ακούμπησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Αυτό φοβουνται με τον Κορμπεράν – Έχει ξανασυμβεί

Ο λόγος για τον Βίκτορ Σάντσεθ, το γνωστό σε όλους Βίκτορ.

Ο νεαρός Ισπανός είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που προδιέγραφαν μια λαμπρή καριέρα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Παραστάσεις, ταλέντο και εμπειρία δίπλα στον Μίτσελ.

Όμως ο Βίκτορ, στην πρώτη στραβή (σ.σ. αποκλεισμος στην Ευρώπη) χαιρέτησε για να βρει δουλειά στην Ισπανία και τη Ρεάλ Μπέτις.

Ο Βίκτορ ήταν ένας νέος Ισπανός προπονητής που όλοι μίλαγαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Πολλή δουλειά, καλη επικοινωνία με τους παίκτες, ξεκάθαρος επιθετικός προσανατιλισμός. Πράγματα που ήθελαν και πάντα θέλουν στον Ολυμπιακό.

Όμως το βάρος της θέσης του προπονητή του Ολυμπιακου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Και ο Βίκτορ δεν το άντεξε.

Θα τα καταφέρει ο Κάρλος Κορμπεράν να εκμεταλλευτεί τα υπέρ (σ.σ. και τις ομοιότητές του) με τον Βίκτορ, χωρίς όμως να γίνει ο νέος Βίκτορ;

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει θητεύσει δίπλα στον μεγάλο Μπιέλσα, έχει εμπειρία από το απαιτητικό προτάθλημα της Championship στην Αγγλία. Έχει ιδέες και σχέδιο. Για να δούμε, θα έχει και… άστρο. Γιατί αυτό είναι το πρώτο που χρειάζεσαι σαν προπονητής του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Oλυμπιακός: Τόσα παίρνει ο Κορμπεράν και οι βοηθοί του – Έκπληξη

Ολυμπιακός: Ποντενσε θα λέτε και θα κλαίτε

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ