Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Το σκέφτηκε ο Κορμπεράν και θα κάνει αυτό που δεν έκανε ο Μαρτίνς

Ο Κορμπεράν έχει καταλάβει τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και θα το πάει διαφορετικά από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Διονύσης Αντωνέλλος Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Το σκέφτηκε ο Κορμπεράν και θα κάνει αυτό που δεν έκανε ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί ο Κάρλος Κορμπεράν και πήρε την απόφασή του να κάνει αυτό που δεν έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στο παιχνιδι με την Σλόβαν θα παίξει φουλ επίπεση από το 1ο λεπτό.

Ο Κάρλος Κορμπεράν θα κατεβάσει έναν Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με φουλ επιθετικό προσανατολισμο.

Με δεκάρι τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Ελ Αραμπί βασικό, ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει να τελειώνει από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση πρόκριση.

Μπορεί να είναι λίγες μόνο μέρες στην ομάδα του Πειραιά, όμως ο Ισπανός έχει καταλάβει τις απαιτήσεις και ειδικά το βάρος του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Όπως διαβάσατε στο upospi.gr, μπορεί ο Κάρλος Κορμπεράν να έχει την στήριξη της διοίκησης του Ολυμπιακού στο 100%, όμως δεν ξεχνούν στον Ολυμπιακό την περίπτωση του νεαρού συμπατριώτη του, Βίκτορ, για τον οποίο άλλαξαν όλα μετά από έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ολυμπιακός: Το σκέφτηκε ο Κορμπεράν και θα κάνει αυτό που δεν έκανε ο Μαρτίνς

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ ενημερώνει συνεχώς τον Κάρλος Κορμπεράν για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα του Πειραιά.

Έτσι, ο Κορμπεράν το πήρε απόφαση να παίξει φουλ επίθεση, για να κλειδώσει μία καλή το παιχνίδι από νωρίς και να επικρατήσει η… ηρεμία.

Προβληματίζεται βέβαια ακόμα ο Ισπανός για τους αυτοματισμούς και την ταχύτητα σε σκέψη και σε πόδια που έχει συναντήσει, όμως πιστεύει ότι ο Ματιέ Βαλμπουενα και ο Ελ Αραμπί, με το επίπεδό τους, μπορούν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση και να καλύψουν τις αδυναμίες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Oλυμπιακός: Τόσα παίρνει ο Κορμπεράν και οι βοηθοί του – Έκπληξη

Ολυμπιακός: Ποντενσε θα λέτε και θα κλαίτε

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ