Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Τελικά έσκασε ο Κορμπεράν – Έλεγε να μην το πει αλλά το είπε

Το τελευταίο που ήθελε ο Κορμπεράν να πει είναι κάτι για τον Μαρτίνς όμως έτσι όπως πήγε δεν γινόταν να μην γίνει αναφορά, έστω και με τακτ.

Διονύσης Αντωνέλλος Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός - Μαρτίνς: Τελικά έσκασε ο Κορμπεράν - Έλεγε να μην το πει αλλά το είπε

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Σας είχαμε πει πως ο Κάρλος Κορμπεράν έχει δει πολλά που δεν του άρεσαν τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη.

Πρώτο στη λίστα αυτών που θέλει να αλλάξει ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού είναι η ταχύτητα στην σκέψη και τις κινήσεις των παικτών του.

Μάλιστα, στας είχαμε αναφέρει πως από τακτ ίσως να μην το έλεγε ποτέ δημόσια, ώστε να προστατέψει το έργο του συναδέλφου του, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτινς.

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Τελικά έσκασε ο Κορμπεράν – Έλεγε να μην το πει αλλά το είπε

Όμως, μετά την ένταση του αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και ένα ακόμα όχι καλό αποτέλεσμα (σ.σ. στην πρώτη βέβαια δική του παρουσία με μόλις λίγες προπονήσεις), είπε αυτό που όλοι είδαν, αλλά και αυτός είδε από την πρώτη στιγμή που ήρθε.

Πώς ο Ολυμπιακός χρειάζεται σε πολλά πράγματα βελτίωση.

Μάλιστα το είπε όντως με… τακτ, αφού σημείωσε πως αν «όλα πήγαιναν καλά, δεν θα ήμουν εδώ».

Η ομάδα του Ολυμπιακού φώναζε πως θέλει δουλειά και ο Κάρλος Κορμπεραν δεν μπορούσε να σφυρίζει αδιάφορα και να πάρει πάνω του ένα μερίδιο ευθύνης που σίγουρα δεν του αναλογεί.

Τώρα, η ένταση του παιχνιδιού και ειδικά μόλις μπήκε το γκολ της ισοφάρισης για τους ερυθρόλευκους, φανέρωσε κατά κάποιο τρόπο τα γούρια του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ισπανός, μόλις μπήκε το γκολ άρχισε να φιλάει το βραχιόλι του, στον καρπό του δεξιού χεριού του, από την πάνω και την κάτω πλευρά.

Μάλλον αυτό είναι κάποιο από τα γούρια του Κάρλος Κορμπεράν.

Το κόκκινο βραχιόλι που φορά στο δεξί του χέρι.

Όπως είπαμε στον χώρο του ποδοσφαίρου τα γούρια είναι πολλά και ο Κορμπεράν δεν… μπορούσε να είναι η εξαίρεση του κανόνα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Τwitter: Μόνο ο Μπαρτζωκας θυμίζει Ολυμπιακό

Τα ακουσαν Μαρινάκης, Μασούρας, Σωκράτης

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ