Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ο Μαρσέλο θα παίξει στον Ολυμπιακό εκεί που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός είχε το καλύτερο ρεπορτάζ από όλους για τον Μαρσέλο, αφού πριν δύο μέρες έλεγε πως θα παίξει χαφ!

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός είχε το καλύτερο ρεπορτάζ από όλους για τον Μαρσέλο, αφού πριν δύο μέρες έλεγε πως θα παίξει χαφ!

Είδατε την είδηση που έπαιξε στη ΔΕΘ για Μαρσέλο και Κυριάκο Μητσοτάκη; Ο πρωθυπουργός λοιπόν είπε μια ατάκα για τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού. Ποια ήταν αυτή; Πως δεν θα παίξει αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό. Σαν να το ήξερε δηλαδή.

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα ποιες είναι οι ακριβές σκέψεις του Κάρλος Κορμπεράν για τον Μαρσέλο, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης… βλέπει μπάλα. Με την πολιτική να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο καλά τα πάει (μάλλον όχι και τόσο), αλλά σε ότι έχει να κάνει με τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα μια χαρά τα πάει. Πλάκα θα έχει να παίξει όντως στα χαφ, για μπροστά όπως είχε πει ο Πρωθυπουργός,

Είναι γνωστό πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί Ολυμπιακό και ποδόσφαιρο γενικότερα. Είναι και Ολυμπιακός μην ξεχνάμε. Το θέμα του Μαρσέλο πάντως δεν περνάει απαρατήρητο και κυβερνητικά. Θα θυμάστε την δήλωση που έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης πως ο Μαρσέλο ήρθε εξαιτίας του Μητσοτάκη στην Ελλάδα. Λέτε να παίξει και στα χαφ εξαιτίας Μητσοτάκη; Πλάκα κάνουμε (μάλλον…).

Κυριάκος Μητσοτάκης – «Στη θέση που θα παίζει ο Μαρσέλο»

Αθλητικές ειδήσεις

Ο Μαρινάκης έπαθε Κόκκαλη και Κοσκωτά!

Ο Ολυμπιακός του Μαρσέλο στα χαφ, της αχρείαστης προσθήκης Κασάμι και της οργάνωσης που αγνοείται

Αυτή είναι η Βραζιλιάνα καλλονή που ξελόγιασε τον Τούχελ

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ