Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ποιος μπορεί να απαντήσει αν κάνει για τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κάρλος Κορμπεράν;

Είναι άδικο που έχει βρεθεί σε δυσμένεια ο Κάρλος Κορμπεράν μετά από 1,5 μήνα μόλις στον πάγκο του Ολυμπιακού; Ο λόγος της ερώτησης.

Upopsi Team Ποδόσφαιρο
Είναι άδικο που έχει βρεθεί σε δυσμένεια ο Κάρλος Κορμπεράν μετά από 1,5 μήνα μόλις στον πάγκο του Ολυμπιακού; Ο λόγος της ερώτησης.

Σε κάθε ματς που ο Ολυμπιακός δεν θα κερδίζει θα υπάρχει κουβέντα για τον Κάρλος Κορμπεράν. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ιστορία ξεκίνησε από τον Τύπο. Από τα πρωτοσέλιδα για τον Κορμπεράν μετά την αναμέτρηση με την Ναντ. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει λόγος που γίνεται όλη αυτή η κουβέντα.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο έχει κερδίσει μόλις δύο παιχνίδια από τα εννιά που έχει δώσει! Κι αυτά εντός έδρας με ΠΑΣ και Ιωνικό. Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει κερδίζει και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στη Λεωφόρο, παράδειγμα. Το ένα από αυτά είναι ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Το θέμα και η ερώτηση καταλληλότητας του Κάρλος Κορμπεράν θα συνεχίσει να συντηρείται. Φαίνεται αυτό κι από τις τοποθετήσεις του Κώστα Νικολακόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport-FM και στο μπλογκ του στο Gazzeta. Εκεί όπου στην ερώτηση αν κάνει ο Κορμπεράν για τον Ολυμπιακό αναφέρει: «για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να δώσω μια σοβαρή απάντηση».

Αναφέρουμε την άποψη του συγκεκριμένου ως βαρύνουσα σημασία στην πληροφόρηση. Σπανίως λέει κάτι τυχαία ή χωρίς… τσεκάρισμα. Στο ραδιόφωνο από την άλλη, ανέφερε στην ίδια ερώτηση: «θα ξέρω σε δέκα μέρες».

Ακούτε το ηχητικό και την αναφορά στον Κορμπεράν από το 8ο λεπτό και μετά…

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ