Αρχική » Ποδόσφαιρο

Τα βίντεο που θα ήθελε να εξαφανίσει ο Πασχαλάκης

Οι παλαιότερες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για Ολυμπιακό και τα βίντεο που κυκλοφορούν σημαίνουν τελικά κάτι;

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Οι παλαιότερες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για Ολυμπιακό και τα βίντεο που κυκλοφορούν σημαίνουν τελικά κάτι;

Δεν θα υπήρχαν, άρα και δεν θα κυκλοφορούσαν βίντεο που δείχνουν τον Πασχαλάκη να ευφραίνεται ακούγοντας συνθήματα κατά του Ολυμπιακού; Αυτό έλειπε. Αυτά παλιά, κι άλλα καινούργια το ξέρετε; Ναι, σίγουρα θα ήθελε να μην υπάρχουν αυτά τα βίντεο ο Έλληνας γκολκίπερ, αλλά μέχρι εκεί.

Λογικό είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να πρωτοστατεί σε συνθήματα και πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά πάντως, όπως και ο ίδιος, δεν δέθηκε σε σημείο οπαδικό. Δεν είναι και… Δημήτρης Σαλπιγγίδης, για παράδειγμα. Τότε ήταν οι αντιδράσεις εντονότατες.

Περισσότερες η δήλωση για Ολυμπιακό, ότι δηλαδή δεν έπαιζε σε άλλη ελληνική ομάδα μετά τον ΠΑΟΚ, αποτελεί ατόπημα. Διότι, ως επαγγελματίας είναι ανούσια να το παίζεις κάτι άλλο. Όσον αφορά τα βίντεο, είναι το λιγότερο.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν

 

Το βίντεο – αντίδραση Πασχαλάκη στην Εθνική όταν άκουσε για Ολυμπιακό

 

Όσα είπε για Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης πριν έρθει

Ειδήσεις με Upopsi

Θα πήγαινε στο Survivor ο Πασχαλάκης αν δεν ερχόταν στον Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε Πασχαλάκη αν δεν τραυματιζόταν ο Βάτσλικ;

Η καλύτερη WAG είναι η σύντροφος παίκτη της Άσκολι!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ