Αρχική » Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης σε Καρπετόπουλο – Γιατί τα λέει αυτά ο Σπάθας; – Ο Νικολακόπουλος βρίσκει κάθε μέρα από μια κόκκινη!

Τι είπε ο Τάσος Νικολογιάννης για τον Ηλία Σπάθα στον Αντώνη Καρπετόπουλο και η αναφορά του στον Νικολακόπουλο.

Upopsi Team Featured Ποδόσφαιρο Viral Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο

Ο Τάσος Νικολογιάννης είχε όρεξη στη συζήτηση που είχε με τον Αντώνη Καρπετόπουλο στο Bwin SportFm. Τι τον ρώτησε για τον Ηλία Σπάθα και η αναφορά που έκανε στον Κώστα Νικολακόπουλο για τις κόκκινες που βρίσκει κάθε μέρα.

Είχε μεσολαβήσει το τριήμερο και την Καθαρά Δευτέρα δεν είχαμε εκπομπές με ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο του Γιάννη Αλαφούζου. Στην πρώτη κουβέντα που είχαν Τάσος Νικολογιάννης και Αντώνης Καρπετόπουλος το κύριο θέμα ήταν τα όσα είπε ο Ηλίας Σπάθας.

«Κάρπετ, αλήθεια πως γίνεται ο Σπάθας τη μία να τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς», είπε ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού με αναφορά στη φάση του γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σίτι.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Δεν τσίμπησε ο Αντώνης Καρπετόπουλος πάντως. Η δική του αναφορά ήταν η ίδια με αυτή που είχε κάνει και τηλεοπτικά. Ο Καρπετόπουλος θεωρεί σκάνδαλο τον ορισμό του Πινέιρο εξ’ αρχής.

Στην ίδια κουβέντα πάντως, ο Αντώνης Πανούτσος διαφώνησε με το πενηνταρίσια διαιτησία αναφερόμενος στις φάσεις που τραυματίζεται ο Κουρμπέλης και στην αγκωνιά πάνω στον Φορτούνη. Ο Τάσος Νικολογιάννης πάντως έριξε την μπηχτή του και για όσα λέει ο Κώστας Νικολακόπουλος μετά το ντέρμπι.

Η συζήτηση που είχε ο Τάσος Νικολογιάννης

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ