Αρχική » Viral

Νικολακόπουλος σε Καρπετόπουλο: «Τα σκέφτεσαι και τα λες αυτά;» (audio)

Κώστας Νικολακόπουλος και Αντώνης Καρπετόπουλος προσφέρουν τις δικές τους μοναδικές στιγμές στο ραδιόφωνο. Αφορμή ο Ροντινέι.

Upopsi Team Featured Ποδόσφαιρο Viral Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Κώστας Νικολακόπουλος και Αντώνης Καρπετόπουλος προσφέρουν τις δικές τους μοναδικές στιγμές στο ραδιόφωνο. Αφορμή ο Ροντινέι.

Μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση πάθους. Δεν εξηγείται αλλιώς. Κώστας Νικολακόπουλος και Αντώνης Καρπετόπουλος είναι must να τους ακούσεις κάθε πρωί στη ραδιοφωνική συχνότητα του Bwin SportFm.

Ο ένας γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, αναμφίβολα… μετρ στο είδους του. Ο άλλος άλλης δημοσιογραφικής φιλοσοφίας, με τις δικές του άκρες. Ειδικά σε θέματα Ολυμπιακού, πολλές φορές πέφτει μέσα. Πάρα πολλές. Οι διαφωνίες τους πάνε κι έρχονται. Και όχι σε θέματα πληροφόρησης. Εκεί ο ένας σέβεται απόλυτα τις πηγές του άλλου.

Δεν έχουν έρθει σε ρήξη ποτέ επειδή ο ένας το ξέρει έτσι κι άλλος διαφορετικά. Ο τρόπος που σχολιάζουν τα θέματα στον Ολυμπιακό είναι το μεταξύ τους… πρόβλημα. Πολλές φορές ο Αντώνης Καρπετόπουλος θέλει να ρωτήσει κάτι και ο Κώστας Νικολακόπουλος δεν τον αφήνει. «Να πω πρώτα αυτά που θέλω να πω, επειδή με αφήσατε με 9 λεπτά;», έχει ακούσιε για παράδειγμα.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο Κάρπετ πολλές φορές κάνει αστεϊσμούς και ο Νικολακό τσιμπάει κανονικά. Πάλι σήμερα λέει στον αέρα ο Καρπετόπουλος: «ας παίξει ο Ολυμπιακός 3-5 2 για να χωρέσουν και οι δύο νέοι εξτρέμ. Ένας δεξιά κι ένας αριστερά. Κι ας μείνει εκτός ο Ροντινέι».

Σοκαρισμένος ο Νικολακόπουλος του απαντά: «Τα σκέφτεσαι και τα λες αυτά;».

Ο καλύτερος σε όλο αυτό είναι ο έτερος παρουσιαστής στο 10-12, Αντώνης Πανούτσος. Με το «εντάξει Κώστα…», που το λέει με… τρόπο.

Νικολακόπουλος – Καρπετόπουλος

Αθλητικές ειδήσεις

Άρης: Ο Χαλίλοβιτς έδειξε το μέγεθος του προβλήματος

Ο Μπουχαλάκης των πολλών καλών στιγμών και ο Μπαχαλάκης της μίας κακής – Ο κύκλος στον Ολυμπιακό δεν έκλεισε

ΠΑΟΚ: Αυτός ήταν ο εκλεκτός για την επίθεση

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ