Αρχική » Ποδόσφαιρο

Έξαλλος Ολυμπιακός και Νικολακόπουλος με τον Σλοβάκο διαιτητή –Άχνα ο «ερυθρόλευκος» ρεπόρτερ στην οn air απάντηση του ΠΑΟΚ

Η δυσαρέσκεια που έχει ο Ολυμπιακός, η απάντηση του ΠΑΟΚ και ο σχολιασμός που δεν έκανε on air ο Νικολακόπουλος!

Upopsi Team Featured Ποδόσφαιρο Viral Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Η δυσαρέσκεια που έχει ο Ολυμπιακός, η απάντηση του ΠΑΟΚ και ο σχολιασμός που δεν έκανε on air ο Νικολακόπουλος!

Ο ορισμός του Σλοβάκου διαιτητή, Ιβάν Κρούζλιακ, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων, ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε σχολίαζε, αλλά δεν απάντησε κάτι στη live ενημέρωση on air στο Bwin SportFm για την απάντηση του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι χθεσινός, ούτε καν, ο έμπειρος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Είχε βγει και είχε βάλει τη φυτιλιά για τον Σλοβάκο ρέφερι από το πρωί με σχόλιο. Στη συνέχεια, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ακολούθησε και όλα κυλούσαν ρολόι.

Μέχρι που στον σχολιασμό του, τη στιγμή που έδινε αγωνιστικό ρεπορτάζ, βγήκε η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ. Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά, Δημήτρης Τζορμπατζόγλου, τη μετέφερε on air!

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος άκουσε τα… υπονοούμενα για την πρώην σύζυγο του Κριστιάν Καρεμπέ, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και τι έκανε; Συνέχισε όταν πήρε ξανά τον λόγο να μιλάει για τα αγωνιστικά του Ολυμπιακού. Είχε τοποθετηθεί. Υπήρχε λόγος να δώσει συνέχεια εκείνη τη στιγμή; Όχι βέβαια!

Νικολακόπουλος – απάντηση

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ