Αρχική » Αθλήματα

Πόσο ακόμα το πεντάλ του γκαζιού θα στοιχειώνει τον Leclerc;

Μόνο η Scuderia θα μπορούσε να απαντήσει στον Charles Leclerc, για το που πήγαν τόσοι βαθμοί χαμένοι.

Upopsi Team Αθλήματα Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Charles Leclerc France GP F1

Ο Leclerc ακόμα ουρλιάζει για το πεντάλ του γκαζιού μέσα από την Ferrari του, κολλημένη στα προστατευτικά της πίστας. Πόσο χρόνο θέλει να φτιαξουν στην Scuderia ένα πεντάλ; Ουδείς γνωρίζει, γιατί εδώ και δεκαπέντε μέρες ο Charles αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Η Ferrari έχει βελτιωθεί φέτος. Είναι ανταγωνιστική και χτυπά στα ίσια την Red Bull. Ο Leclerc θα μπορούσε να είναι αν όχι πρώτος, δίπλα στον Max Verstappen. Οι βαθμοί που έχει απωλέσει από την μη αξιόπιστη Ferrari και από τους υπεύθυνους της στρατηγικής (κι όχι γεωστρατηγικής ) είναι πάρα πολλοί.

Η ερώτηση είναι, θα μπορέσει ο Charles Leclerc να ανταγωνιστεί τον Verstappen;

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες. Η ψαλίδα μεγάλωσε μετά το GP της Γαλλίας. Το μονοθέσιο της Ferrari είναι άκρως ανταγωνιστικό, αλλά η στρατηγική πάσχει. Οι μηχανικοί πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να διορθώσουν τις λεπτομέρειες που κόβουν βαθμούς από τους οδηγούς της Ferrari. Θυμίζει Παναθηναϊκο προ Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Carlos Sainz σήμερα (σ.σ. 24/7/2022) ήταν καταπληκτικός. Δεν κατάλαβε ποτέ το «Box box box» αν και η φθορά στον δεξί εμπρός τροχό ήταν εμφανής. Δεν κατάλαβε γιατί τον άφησαν να βγει από τα pits τόσο επικίνδυνα και να «φάει» ποινή 5 δευτερολέπτων. Χρειάζονται αλλαγές και γρήγορα. Η Mercedes είναι πίσω, αλλά από την διακοπή του Αυγούστου και μετά, θα δούμε άλλο μονοθέσιο.

Εν αναμονή για τις αποφάσεις της ιταλικής ομάδας, που συνεχώς στεναχωρεί τους φίλους της.

 

 

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ