Αρχική » Αθλήματα

Φτάνει η αναβάθμιση που έρχεται στην Ουγγαρία για την Haas F1;

Η Haas F1 θα φέρει την πρώτη της αναβάθμιση στην Ουγγαρία. Φτάνει αυτή για να έρθουν και οι βαθμοί στην ομάδα της Formula 1;

Upopsi Team Αθλήματα
F1 HAAS FERRARI CAR

Η ομάδα της F1, Haas Ferrari, είναι η μόνη που δεν έχει φέρει καμία αναβάθμιση φέτος. Αναμένεται η πρώτη και μάλλον μοναδική αναβάθμιση στο Grand Prix της Ουγγαρίας και μόνο για το μονοθέσιο του Kevin Magnussen. Ο Mick Schumacher θα περιμένει για λίγες εβδομάδες ακόμα.

H Haas F1, είναι το μόνο μονοθέσιο που τρέχει με το ίδιο πακέτο αναβαθμίσεων από την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουν πάρει αρκετούς βαθμούς σε μερικούς αγώνες τους πρωταθλήματος και δεν δείχνουν να υστερούν από τις λοιπές «μέσες» ομάδες. Η δουλειά που έχουν κάνει στο στήσιμο της VF-22 είναι πολύ καλή.

Όλες οι άλλες ομάδες εξελίσσουν συνέχεια τα μονοθέσιά τους. Τελευταίο πακέτο αναβαθμίσεων έφερε η Alpha Tauri, αλλά βάσει αποτελεσμάτων στο GP της Γαλλίας, δεν ήρθαν κι οι ανάλογοι βαθμοί.

Η Haas αποφάσισε να φέρει την αναβάθμισή στην Ουγγαρία.

Ο Guenther Steiner πήρε την απόφαση να αναβαθμίσει, για αρχή μόνο το μονοθέσιο του Magnussen. Μεταξύ άλλων δήλωσε στην Bild.de, ότι δεν υπάρχουν αρκετά υλικά και πόροι για τις αναβαθμίσεις σε δύο αυτοκίνητα. Ακόμα και το ένα πακέτο αναβάθμισης θα είναι δύσκολο, αφού δεν υπάρχουν αρκετά ανταλλακτικά. Ο ίδιος ο Schumacher συνέβαλε δύο φορές στην εξάντληση του αποθέματος ανταλλακτικών. Οι συντριβές του στη Σαουδική Αραβία και το Μονακό, εξάντλησαν οικονομικά την ομάδα.

Τέλος, κριτήριο που προτιμήθηκε ο Kevin Magnussen, είναι οι βαθμοί που έχει φέρει στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 11η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Mick στην 15η θέση με 12.

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ