Αρχική » Ποδόσφαιρο

Τελικά ήταν στημένο του Άρης – Ολυμπιακός ή όχι;

Όλη την εβδομάδα είχε βουίξει η Θεσσαλονίκη για εύκολη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη. Τελικά, όλοι κατάπιαν τη γλώσσα τους.

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Viral Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Άρης: Όλη την εβδομάδα είχε βουίξει η Θεσσαλονίκη για εύκολη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη. Τελικά, όλοι κατάπιαν τη γλώσσα τους.

Μια χαρά μοιρασμένα, σχετικά, αποτελέσματα έχουν οι αναμετρήσεις Άρης – Ολυμπιακός και ανάποδα τα τελευταία χρόνια. Κάθε χρόνο πριν από όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια ακούγονται τα… πάντα, αλλά στο τέλος συμβαίνει το φυσιολογικό. Ανάλογα με το κίνητρο και τη φόρμα βγαίνει ο νικητής.

Οι καλές σχέσεις έχουν παρεξηγηθεί. Τουλάχιστον για να το θέσουμε πιο σωστά, δεν έχουν να κάνουν με το τι αποτέλεσμα θα έρθει όταν ο Άρης παίζει με τον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Θόδωρος Καρυπίδης να έχει αναφέρει πως: «γιατί είναι κακό να έχουμε ίδιες θέσεις με τον Ολυμπιακό», αναφερόμενος στα προβλήματα της λίγκας, αυτό δεν σημαίνει πως είναι… κοινό μαγαζί.

Ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη απεγνωσμένα στο Βικελίδης την Κυριακή και τελικά όχι μόνο δεν την πήρε, αλλά βυθίστηκε ακόμα περισσότερο σε αγωνιστική κρίση. Ακολούθησε επικό τρολάρισμα με την απόλυση Κορμπράν. Ο Άρης από την άλλη έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τον Πάρντιου στον πάγκο και έκλεισε αρκετά στόματα. Ο έθεσε ωραία και ο Αλέξης Σαββόπουλος στον sportfm, τα είπαν ωραία και στο Twitter

Ο Άρης έγινε trend…

Όσα ειπώθηκαν στο ραδιόφωνο

Ειδήσεις με άποψη

Μπλαν ή Μίτσελ στον Ολυμπιακό

Αυτό κάνει καλύτερα ο Καρυπίδης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Γλυφάδα ήθελε το κορίτσι, γι’ αυτό και πάει Ολυμπιακό το αγόρι

 

 

 

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ