Αρχική » Ποδόσφαιρο

Πως γίνεται ο Ολυμπιακός να πήρε Κορμπεράν και ο Άρης Πάρντιου; – Κάτι κάνει καλύτερα ο Καρυπίδης

Κάτι καλύτερο κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Άρη σε σχέση με τον Βαγγέλοη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό; Τουλάχιστον στη θεωρία.

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Κάτι καλύτερο κάνει ο Καρυπίδης στον Άρη σε σχέση με τον Μαρινάκη στον Ολυμπιακό; Τουλάχιστον στη θεωρία.

Κάτι κάνει καλύτερα ο Θόδωρος Καρυπίδης, στον Άρη. Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι στα σχοινιά αυτή της στιγμή. Ο Ολυμπιακός έχει κακή αγωνιστική παρουσία, άσχημα αποτελέσματα και τον Άρη να είναι το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχει στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Την ίδια ώρα, ο Άρης δείχνει να έχει καλύτερο ρόστερ και να πήρε πιο… κανονικό προπονητή, τον Άλαν Πάρντιου.

Υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άλαν Πάρντιου είναι προπονητής πρώτης γραμμής; Η θητεία του στην Premier League μιλάει από μόνη της. Και είναι πρόσφατη. Όχι… κάποτε. Την επομένη της απομάκρυνσης του Χερμάν Μπούργος ακούστηκαν ονόματα που δεν έκαναν γκελ. Όπως οι Κανέδα και Βελάσκεθ. Τελικά δεν προχώρησαν οι συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ο Καρυπίδης Πάρντιου, ο Μαρινάκης Κορμπεράν

Τι έγινε τελικά; Ήρθε ο Πάρντιου. Εν τω μεταξύ στον Άρη η κατάσταση θυμίζει λίγο τον Ολυμπιακό. Πολλές μεταγραφές από τη μέση και μπροστά. Με τη διαφορά, πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ξέρεις ποιον να βάλεις και ποιον να αφήσεις εκτός. Γκρέι, Πάλμα, Ζερβίνιο, Μανού Γκαρσία, Μαντσίνι, Καμάτσο, Ιτούρμπε! Και που να συνεχίσουμε να λέμε ονόματα.

Ο δε Ολυμπιακός, τι βάλει Γκάρι Ροντρίγκες, τι Ντε Λα Φουέντε, τι Μασούρα, τι τον Ουί Τζο, ένα κι αυτό. Τρομερό ποιοτικό πρόβλημα για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν. Και μας και τον αναφέραμε. Κι αυτή η επιλογή σαν επιλογή μοιάζει και αποδεικνύεται με «στοίχημα». Η έλλειψη εμπειρίας και εκτοπίσματος που έχει ο νεαρός Ισπανός κόουτς στοιχίζει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό.

Κάτι καλύτερο κάνει στις επιλογές του, τουλάχιστον ως τώρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης σε σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για ποιο λόγο η σύγκριση; Αφενός διότι είμαστε λίγο πριν το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες του κι αφετέρου επειδή αμφότεροι έπρεπε να διαχειριστούν μια ευρωπαϊκή αποτυχία και αλλαγή κόουτς.

Αθλητικές ειδήσεις

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον Άρη;

Το πριν και το μετά της μεταγραφής Ροντρίγκες στα social media

Είναι δυνατόν να είπε ο Γιώργος Λιάγκας κάτι τέτοιο;

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ