Αρχική » Ποδόσφαιρο

Survivor: Βόμβα! Ο Ατζούν παίρνει Έλληνα παίκτη στη Χαλ

Ο Mr Survivor το έχει αποφασίσει – Παίρνει Έλληνα διεθνή παίκτη στην ομάδα που έχει αγοράσει τη Χαλ – Γίνεται χαμός στην Τουρκία με τη μεταγραφή

Upopsi Team Ποδόσφαιρο
Survivor: Βόμβα! Ο Ατζούν παίρνει Έλληνα παίκτη στη Χαλ

Survivor: Στην Τουρκία το έχουν δεδομένο, όσο δεδομένο μπορεί να είναι πως ο Πέλκας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χαλ Σίτι. Την ομάδα δηλαδή που έχει αγοράσει ο Ατζούν. Μάλιστα, λένε πως το deal θα κοστίσει κοντά στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Mr. Survivor έχει ήδη προχωρήσει σε 3 μεταγραφές από την Τουρκία, τον επιθετικό Σαντγιαμανές από τη Φενέρ για 4,5 εκατομμύρια, τον μέσο Οζάν Τουφάν πάλι από τη Φενέρ για 3 εκατομμύρια και τον αριστερό μπακ Σινίκ από την Αντάλιασπορ.

Συν τη μεταγραφή του Εστουπινιάν που έκανε κρότο (είχε ακουστεί για Ελλάδα αλλά από την στήλη είχατε ενημερωθεί πως έψαχνε μεγάλο συμβόλαιο κοντά στο 1-1,5 εκατομμύριο).

Survivor: Βόμβα! Ο Ατζούν παίρνει Έλληνα παίκτη στη Χαλ

Όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime της Παρασκευής, αν γίνει η μεταγραφή του Πέλκα, το καλό για τον διεθνή μεσοεπιθετικό είναι πως ανοίγονται μπροστά του νέοι δρόμοι καθώς υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για το μέλλον του.

Η Χαλ λόγω Ατζούν θεωρείται από τα σημαντικά πρότζεκτ στο Νησί και ο καθένας γνωρίζει πόσοι δρόμοι μπορούν να ανοιχτούν από την Τσάμπιονσιπ και για τον Πέλκα αυτή η προοπτική έχει ενδιαφέρον, τη στιγμή που τον θέλουν συνολικά τρεις αγγλικές ομάδες.

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ