Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Προβληματισμός – Αυτός είναι ο λόγος – Θα πάει η μπάλα μπροστά;

Ο προβληματισμός που έχει ο Μαρτίνς και στα μεταγραφικά – Ο Ολυμπιακός ψάχνει και χαφ που θα πρέπει να στέλνει την μπάλα μπροστά

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Προβληματισμός – Αυτός είναι ο λόγος – Θα πάει η μπάλα μπροστά;

Έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από την απόκτηση ενός χαφ; Η απάντηση δεν είναι απλή. Θα είναι κανονικός ο Μαντί Καμαρά; Θα βρει τον εαυτό του ο Αγκιμπού Καμαρά; Από εκεί ξεκινάει η κουβέντα. Ο Πέδρο Μαρτίνς που θέλει ακόμη δύο προκρίσεις για να είναι άνετος, θα συνεχίσει να έχει εξαφανισμένο τον Κούντε;

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να είναι άνετος στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά θα κριθεί στο τέλος του προκριματικού, ή των προκριματικών του Ολυμπιακού γενικά.

Έως τώρα προέκυψε ένα θέμα ανάμεσα σε Μαρτίνς και Εμβιλά. Η αλήθεια είναι πως ο τελευταίος δεν ήταν καλός με την Χάιφα, αλλά δεν του ταιριάζει ένα σχήμα με δύο εξάρια, ειδικά όταν ο ένας από αυτούς είναι ο Μαμαντού Κανέ. Αδιάκοπο τρέξιμο, καμία αντίρρηση, αλλά μέχρι εκεί.

Ολυμπιακός: Προβληματισμός – Αυτός είναι ο λόγος

Όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime της Παρασκευής, o 25χρονος μέσος από τη Γουινέα είναι ένας παίκτης που πρέπει απλώς να συμπληρώνει το ρόστερ, ουχί να είναι ο μοναδικός από τους διαθέσιμους χαφ που να παίζει 90 λεπτά!

Αυτό καταδεικνύει το πρόβλημα, αλλά ενδεχομένως και το γεγονός πως ο Μαρτίνς επιμένει στον Αγκιμπού, αδικώντας τον Κούντε, αλλά και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Πάντως, ο Ολυμπιακός είναι στη γύρα και για χαφ που να πηγαίνει την μπάλα μπροστά…

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ