Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Προβληματισμός – Αυτός είναι ο λόγος – Θα πάει η μπάλα μπροστά;

Ο προβληματισμός που έχει ο Μαρτίνς και στα μεταγραφικά – Ο Ολυμπιακός ψάχνει και χαφ που θα πρέπει να στέλνει την μπάλα μπροστά

Upopsi Team Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Προβληματισμός – Αυτός είναι ο λόγος – Θα πάει η μπάλα μπροστά;

Έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από την απόκτηση ενός χαφ; Η απάντηση δεν είναι απλή. Θα είναι κανονικός ο Μαντί Καμαρά; Θα βρει τον εαυτό του ο Αγκιμπού Καμαρά; Από εκεί ξεκινάει η κουβέντα. Ο Πέδρο Μαρτίνς που θέλει ακόμη δύο προκρίσεις για να είναι άνετος, θα συνεχίσει να έχει εξαφανισμένο τον Κούντε;

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να είναι άνετος στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά θα κριθεί στο τέλος του προκριματικού, ή των προκριματικών του Ολυμπιακού γενικά.

Έως τώρα προέκυψε ένα θέμα ανάμεσα σε Μαρτίνς και Εμβιλά. Η αλήθεια είναι πως ο τελευταίος δεν ήταν καλός με την Χάιφα, αλλά δεν του ταιριάζει ένα σχήμα με δύο εξάρια, ειδικά όταν ο ένας από αυτούς είναι ο Μαμαντού Κανέ. Αδιάκοπο τρέξιμο, καμία αντίρρηση, αλλά μέχρι εκεί.

Ολυμπιακός: Προβληματισμός – Αυτός είναι ο λόγος

Όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime της Παρασκευής, o 25χρονος μέσος από τη Γουινέα είναι ένας παίκτης που πρέπει απλώς να συμπληρώνει το ρόστερ, ουχί να είναι ο μοναδικός από τους διαθέσιμους χαφ που να παίζει 90 λεπτά!

Αυτό καταδεικνύει το πρόβλημα, αλλά ενδεχομένως και το γεγονός πως ο Μαρτίνς επιμένει στον Αγκιμπού, αδικώντας τον Κούντε, αλλά και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Πάντως, ο Ολυμπιακός είναι στη γύρα και για χαφ που να πηγαίνει την μπάλα μπροστά…

Upopsi on GoogleNews
Upopsi Team

Προσπαθούμε να σας δώσουμε την είδηση, το σχόλιο και την ενημέρωση ανεπηρέαστοι. Γράφουμε με μεράκι για το Upopsi.gr

ΣΧΟΛΙΑ