Αρχική » Ποδόσφαιρο

Στον Ολυμπιακό δεν γίνεται να μην παίζει ο Φορτούνης για να είναι βασικός ο Αγκιμπού – Κάτι πάει λάθος

Κάτι λάθος κάνουν στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που έχουν εκτός του Φορτούνη για να είναι στη θέση του ο Αγκιμπού Καμαρά

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Κάτι λάθος κάνουν στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που έχουν εκτός του Φορτούνη για να είναι στη θέση του ο Αγκιμπού Καμαρά

Στον Ολυμπιακό έχουν αφήσει εκτός ομάδας τον ποιοτικότερο μέσο του και έναν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες του για να παίζει ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο κόσμος του αδυνατεί να κατανοήσει την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς και όσο η ομάδα δεν «τσουλάει», ο Κώστας Φορτούνης θα μνημονεύεται.

Έχει χυθεί πολύ μελάνι για τον Κώστα Φορτούνη. Σωστό «καφενείο» γίνεται με την περίπτωσή του. Κανονικό και μη. Λείπει ο Κωστάκης, τι να κάνουμε. Ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται, δεν φτιάχνει φάσεις, δεν έχει έναν παίκτη να περάσει την μπάλα στην επίθεση και ο Φορτουνάκος κάνει ατομικό στο Ρέντη.

Υπόδειγμα επαγγελματία δεν ήταν ποτέ. Πολλές φορές έλεγε μια κουβέντα παραπάνω, έτρωγε και ένα φαγητό παραπάνω, αλλά τη ρημάδα την μπάλα τη χαϊδεύει. Και όχι απλά για να κάνει χάζι η εξέδρα. Ουσιαστικά. Κάθετο ποδόσφαιρο, επιθετική δημιουργία, ασίστ, γκολ.

Πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει από τον Αγκιμπού που δεν γύρισε ποτέ πίσω από το Κόπα Άφρικα, τον Ζοάο Καρβάλιο που τον ψάχνεις κάθε φορά που παίζει και άλλες λύσεις, πρόχειρες…

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ