Αρχική » Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ έχει θέμα – Ο Γκάνεα έτοιμος να του «φάει» τη θέση!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει την πολυτέλεια δύο εξαιρετικών αριστερών μπακ στον Παναθηναϊκό. Ο Χουάνκαρ νιώθει την καυτή ανάσα του Γκάνεα.

Γεράσιμος Μανωλίδης Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ έχει θέμα – Ο Γκάνεα έτοιμος να του «φάει» τη θέση!

Ο Παναθηναϊκός έκανε «χρυσό» τον Χουάνκαρ για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του καθώς δεν είχε πολλούς αριστερούς μπακ σαν αυτόν.

Επιπρόσθετα όμως, πρόσθεσε τον Ισπανό μπακ και ανταγωνισμό και μάλιστα αρκετά ισχυρό. Ο Γκάνεα βάζει δύσκολα στον 32χρονο Ίβηρα και μοιάζει έτοιμος να του πάρει τη θέση στην ενδεκάδα, τη στιγμή που η ανανέωση του Χουάνκαρ έθεσε νέα δεδομένα.

Μπορεί να περνάει στα ψηλά ή στο ντούκου, αλλά έχω μάθει να διαβάζω πίσω από τις λέξεις! Πάμε στο παρασύνθημα. Εδώ και δύο χρόνια, ο Χουανκάρ είχε μάθει στον αφρό και ο Ρουμάνος που διάλεξε το τριφύλλι ήρθε για να τους προσθέσει πίεση.

Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ έχει θέμα – Ο Γκάνεα έτοιμος να του «φάει» τη θέση!

Βρέξει, χιονίσει θα έπαιζε αυτός μια και ΔΕΝ υπήρχε ανταγωνισμός στη θέση του αριστερού μπακ. Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο e-Sportime του Σαββάτου, αυτό «χρησιμοποίησε» στο μυαλό του διαπραγματευτικά και πήρε ένα 400άρι στα 32 του που δεν θα το έβρισκε ΠΟΥΘΕΝΑ, με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση ο μάνατζερ του, να βγάζει μάτι.

Η αχλάδα όμως έχει πίσω την ουρά της και η αλεπού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς επίλεξε έναν εξίσου κανονικό μπακ, τον Γκανέα για να βγάλει τον Ισπανό από το mood αργομισθίας.

Και ήδη μαθαίνω, ασχέτως των δημοσίων τοποθετήσεων του, πως ο Χουανκάρ μόλις έμεινε στον πάγκο με την Λεβερκούζεν άρχισε την (έντονη) μουρμούρα. Ήρεμαααα, μας βλέπουν…

 

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ