Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ρέιντζερς: Θέλει δύο παίκτες από Παναθηναϊκό και έναν από Ολυμπιακό – Γιατί είναι απίθανο να πάρει αυτό τον παίκτη από τον Πειραιά

Οι Σκωτσέζοι κοιτούν στην Ελλάδα για την καλοκαιρινή τους ενίσχυση.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά
Ρέιντζερς: Θέλει δύο παίκτες από Παναθηναϊκό και έναν από Ολυμπιακό - Γιατί είναι απίθανο να πάρει αυτό τον παίκτη από τον Πειραιά

Ρέιντζερς: Θέλει δύο παίκτες από Παναθηναϊκό και έναν από Ολυμπιακό όμως είναι απίθανο να πάρει αυτό τον παίκτη από τον Πειραιά και ο λόγος είναι απλός.

Τρεις παίκτες φημολογείται πως κυνηγούν οι Ρέιντζερς στην Ελλάδα, με αυτούς να είναι το δίδυμο του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης και Φώτης Ιωαννίδης και ο άσος του Ολυμπιακού Χουάνγκ Ιν-Μπέομ.

Και αν οι Σκωτσέζοι θεωρούν χρήσιμη την μεταγραφή Κουρμπέλη και όχι και τόσο… ουσιώδη την όποια μετακίνηση Ιωαννίδη, την ίδια ώρα τρελαίνονται για τον Χουάνγκ του Ολυμπιακού.

Ρέιντζερς: Θέλει δύο παίκτες από Παναθηναϊκό και έναν από Ολυμπιακό – Γιατί είναι απίθανο να πάρει αυτό τον παίκτη από τον Πειραιά

Εδώ όμως υπάρχει ένα… θέμα.

Μπορεί ο Χουάνγκ να μοιάζει ιδανική περίπτωση για τους Σκωτσέζους, όμως οι Σκωτσέζοι δεν είναι… ιδανική περίπτωση για τον Χουάνγκ.

Εκτίμηση είναι πως ο Νοτιοκορεάτης δύσκολα θα φύγει από τον Ολυμπιακό για την Σκωτία, αφού ο ίδιος θέλει (σ.σ. και πιστεύει πως αξίζει) ένα καλύτερο πρωτάθλημα αλλιώς μένει και Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Νικολογιάννης σε Καρπετόπουλο – Γιατί τα λέει αυτά ο Σπάθας; – Ο Νικολακόπουλος βρίσκει κάθε μέρα από μια κόκκινη!

Τουρκία: Ακυρώθηκε η τελετή για το τουρκικό εθνικό μαχητικό – Ξαφνικό πρόβλημα με το αεροπλάνο;

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ