Αρχική » Ποδόσφαιρο

Πλακίτσα ο Νικολακόπουλος με μετακόμιση του Ολυμπιακού στην Κύπρο – «Καλή ιδέα», είπε ο Καρπετόπουλος – Τα έβαλε και με τον Ντέμη!

Πλακίτσα Νικολακόπουλου με το πρωτάθλημα Κύπρου για τον Ολυμπιακό. Συμφώνησε ο Καρπετόπουλος, τι ειπώθηκε για τον Ντέμη.

Upopsi Team Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Πλακίτσα Νικολακόπουλου με το πρωτάθλημα Κύπρου για τον Ολυμπιακό. Συμφώνησε ο Καρπετόπουλος, τι ειπώθηκε για τον Ντέμη.

Πλάκα ήταν, πλακίτσα με τη μετακίνηση του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Κύπρου έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Πάντως δεν έγινε ο πανικός της Δευτέρας. Ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού έκανε αναφορά και για τα σχόλια που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη διαιτησία.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τρόλαρε on air όσους τον άκουγαν. Διότι, ξεκίνησε μιλώντας σε πολύ σοβαρό ύφος για το ότι «Ο Ολυμπιακός πρέπει να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Από την επόμενη σεζόν, από φέτος δεν μπορεί».

Συνέχισε για κάποια ώρα να το στηρίζει και με επιχειρήματα, μέχρι που είπε πως δεν είναι ρεαλιστικό και είναι κάτι που ανέφερε ο ίδιος. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος πάντως, ανέφερε πως είναι καλή ιδέα ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Νέο Sportime Kids με δώρα κάρτες και αυτοκόλλητα PANINI! – ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Στον αέρα του Bwin SportFM, ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού έκανε σχόλιο και για όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης για τη διαιτησία στο ντέρμπι. Και όχι μόνο. Έγινε αναφορά και στο σχόλιο που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα προηγούμενα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Ακούστε το στιγμιότυπο με την πλακίτσα

Δείτε επίσης

Αυτά είπε για τη διαιτησία ο Ντέμης

Πόλεμος χωρίς τέλος μεταξύ ιστορικής αθλητικής εφημερίδας και Βαγγέλη Μαρινάκη
 

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ