Αρχική » Ποδόσφαιρο

Έξαλλος και ο Νικολακόπουλος – Με δυσκολία έγινε κουβέντα με Πανούτσο, Καρπετόπουλο

Είχε και συνέχεια η προβληματική συζήτηση ανάμεσα στον Κώστα Νικολακόπουλο και τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο.

Upopsi Team Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Είχε και συνέχεια η προβληματική συζήτηση ανάμεσα στον Κώστα Νικολακόπουλο και τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο.

Έξαλλος ήταν και ο Κώστας Νικολακόπουλος. Στην τσίτα. Έτοιμος να αρπαχτεί με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο και αρπάχτηκε στον αέρα του Bwin Sport Fm. Έμοιαζε να είναι αναπόφευκτο, με τα νεύρα να είναι τεντωμένα. Προφανής λόγος διένεξης, δεν υπήρχε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να γίνει ήρεμη κουβέντα.

Χαμός έγινε με τον Τάσο Νικολογιάννη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο στον αέρα του πρώτου αθλητικού ραδιόφωνου στη χώρα, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί το θέμα. Μετά τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, ένας μικρός χαμός έγινε και με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Ο γνωστός ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» αρχικά τα έβαλε με τον Αντώνη Καρπετόπουλο επειδή δεν τον άφηνε να μιλήσει. Στη συνέχεια διαφώνησε και με τον Αντώνη Πανούτσο, διότι έλεγε πράγματα που ο ίδιος ισχυριζόταν πως δεν έχει πει.

Ο Ολυμπιακός είναι στα κόκκινα, το ίδιο και ο Κώστας Νικολακόπουλος

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ