Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Σημαντική εξέλιξη για Μασούρα – Έρχεται δικαίωση

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και την γιούχα, έρχεται η δικαίωση για τον Γιώργο Μασούρα.

Διονύσης Αντωνέλλος Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Σημαντική εξέλιξη για Μασούρα - Έρχεται δικαίωση

Ολυμπιακός: Μία σημαντική εξέλιξη για τον Γιώργο Μασούρα συμβαίνει τις τελευταίες ώρες.

Για την ακρίβεια έρχεται η δικαίωση του παίκτη του Ολυμπιακού από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο Twitter.

O Γιώργος Μασούρας ήταν ένας από του παίκτες των Πειραιωτών που αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο στο στάδιο Καραϊσκάκης κατά την αλλαγή του στο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού προσπάθησε να βάλει γκολ (σ.σ. και στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα είχε την ευκαιρία του στην αρχή του παιχνδιού, που αν είχε μπει αυτό το γκολ δεν ξέρουμε σήμερα πως θα ήταν τα πράγματα), όμως δεν τα κατάφερε.

Ολυμπιακός: Σημαντική εξέλιξη για Μασούρα – Έρχεται δικαίωση

Η γιούχα στον «εργάτη» και χρήσιμο όλο τον προηγούμενο καιρό Γιώργο Μασούσα σε πολλούς δεν άρεσε. Ειδικά όταν υπήρχαν παίκτες εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου που ήταν κατώτεροι από τον Μασούρα, όμως δεν… έγινε η ίδια φασαρία.

Τελικά, παίρνει πίσω την γιούχα για τον Μασουρα ο κόσμος.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται πως για να περάσει τα δύσκολα η ομάδα του Πειραιά χρειάζεται παίκτες με ταλέντο, φιλότιμο, εργάτες, οι οποίοι να βάζουν πάνω απο τον εαυτό τους την ομάδα. Και ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας τέτοιος παίκτης.

Σημαντική εξέλιξη για τον Γιώργο Μασούρα, έστω και τώρα, αφού ήταν αδικία σε βάρος ενός Έλληνα παίκτη που τα έχει δώσει όλα όποτε έχει παίξει (σ.σ. και δεν ήταν λίγες οι φορές).

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Τελικά έσκασε ο Κορμπεράν – Έλεγε να μην το πει αλλά το είπε

Ολυμπιακός: Δουλειά στο 100% για να βελτιωθεί η ταχύτητα – Έβλεπε και έτριβε τα μάτια του ο Κορμπεράν

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ