Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακος: Πώς ο Σκάρπα δεν θα ερχόταν ποτέ στον Ολυμπιακό όμως δεν περίμενε να κάνει αυτό ο Βαγγελης Μαρινάκης

Πρόκειται μην ξεχνάμε για τον καλύτερο παίκτη του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακος: Πως ο Σκάρπα δεν θα ερχόταν ποτέ στον Ολυμπιακό όμως δεν περίμενε να κάνει αυτό ο Βαγγελης Μαρινάκης

Ολυμπιακος: Πώς ο Σκάρπα δεν θα ερχόταν ποτέ στον Ολυμπιακό όμως ο Βραζιλιάνος δεν περίμενε να κάνει αυτό ο Βαγγελης Μαρινάκης.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, με τη μορφη δανεισμου, για έναν χρόνο ενώ αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ακόμα και στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκης, με τον Πανσερραϊκό.

Και ενώ η απόκτηση του βιρτουόζου Βραζιλιάνου από τους ερυθρόλευκους έμοιαζε σίγουρη, μέχρι λίγες ώρες πριν επέλθη η συμφωνία η μεταγραφή του Σκάρπα ήταν όχι μόνο στον αέρα αλλά τελειωμένη αρνητικά για τον Ολυμπιακό.

Ο Σκάρπα είναι κεφάλαιο στην Βραζιλία και μόλις έγινε γνωστό πως δεν υπολογίζεται από τον Στιβ Κούπερ για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έσπευσαν βραζιλιάνικες ομάδες να τον αποκτήσουν, δίνοντας μάλιστα και καλά λεφτά.

Πρόκειται μην ξεχνάμε για τον καλύτερο παίκτη του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος το 2022.

Ολυμπιακος: Πως ο Σκάρπα δεν θα ερχόταν ποτέ στον Ολυμπιακό όμως δεν περίμενε να κάνει αυτό ο Βαγγελης Μαρινάκης

Ο Σκάρπα μίλησε για τους ερυθρόλευκους με τον συμπατριώτη του στον Ολυμπιακό, Ρόντινέι, από τον οποίο σχημάτισε μία πρώτη εικόνα, όμως δεν πείστηκε για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Τότε ήταν που συνέβη το ραντεβού που άλλαξε τα πάντα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Σκάρπα, του μίλησε για το όραμά του για τον Ολυμπιακό, για τον σχεδιασμό και για το τι θέλει από αυτόν.

Ο Σκάρπα όποιες δεύτερες σκέψεις είχε για τους ερυθρόλευκους και ειδικά για το υποβαθμισμένο ελληνικο πρωτάθλημα, τις έβαλε στην άκρη, όταν κατάλαβε πως ο Ολυμπιακός λειτουργεί σαν μία σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα, σε σχεδιασμό και στόχους.

Λίγες μέρες μετά διαπίστωσε ο Βραζιλιάνος και από πρώτο χέρι το σχεδιασμό και την επένδυση που υλοποιείται στους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης:

Πώς ο Αντόνιο Κορδόν μετατρέπει τον Ολυμπιακό σε selling club με στόχο να έρθουν δεκάδες εκατομμύρια στα ταμεία

Κετσετζόγλου: Την πρόκριση την έδωσε ο Θεός… (audio)

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ