Αρχική » Ποδόσφαιρο

Επιβεβαιωση Upopsi: Αλλαγές στο Καραισκάκης

Οι συγκεκριμένες αλλαγές προς επιβεβαίωση του Upopsi σημαίνουν πως στον Ολυμπιακό έχει παρθεί η απόφαση για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει το γήπεδο.

Διονύσης Αντωνέλλος Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Επιβεβαιωση Upopsi: Αλλαγές στο Καραισκάκης

Επιβεβαιωση Upopsi: Αλλαγές στο Καραισκάκης με νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης (18/10) προστίθενται νέες επιτρεπόμενες λειτουργίες στις εγκαταστάσεις του σταδίου.

Οι πρόσθετες λειτουργίες αφορούν σε καταστήματα αθλητικών ειδών, γραφεία, εστιατόρια, αναψυκτήρια, καταστήματα τροφίμων, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων καθώς και κέντρα αποκατάστασης.

Ο ανώτατος συντελεστής δόμησης των ανωτέρω χρήσεων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το δέκα τοις εκατό (10%) του ανώτατου συντελεστή δόμησης.

Επιβεβαιωση Upopsi: Αλλαγές στο Καραισκάκης

«Στις εγκαταστάσεις του σταδίου αυτού, πλην των κυρίως αθλητικών χρήσεων, επιτρέπεται και η χωροθέτηση των ακόλουθων συμπληρωματικών λειτουργιών: Καταστημάτων αθλητικών ειδών, αιθουσών πολλαπλών αθλητικών χρήσεων, εντευκτηρίων, γραφείων, κέντρων αποκατάστασης και υποστήριξης για άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα, αθλητικών τραυματισμών και βελτιστοποίησης της φυσικής απόδοσης και κέντρων παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών φροντίδας, κινησιοθεραπείας και φυσιοθεραπείας, εστιατορίων, αναψυκτηρίων και μικτών καταστημάτων τροφίμων. Ο ανώτατος συντελεστής δόμησης των ανωτέρω χρήσεων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το δέκα τοις εκατό (10%) του ανώτατου συντελεστή δόμησης που καθορίζεται στην περ. ε΄ της παρ. 2 του παρόντος άρθρου», σημειώνεται στην παρ. 3 άρθρου 8 του νομοσχεδίου 2947/2001.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές προς επιβεβαίωση του Upopsi σημαίνουν πως στον Ολυμπιακό έχει παρθεί η απόφαση για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει το γήπεδο, ενώ θα ακολουθήσουν και αλλαγές εντός του γηπέδου, με έμφαση στον φωτισμό και το σκέπαστρο.

Ο Ολυμπιακός υπάρχει η διάθεση να έχει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα και όπως φαίνεται θα το έχει.

Διαβάστε επίσης:

Αυτούς κοιτά ο Μαρινάκης για τον Γενάρη – Βασικό κριτήριο να κάνουν τους αντιπάλους χαζούς

Ο Καραπαπάς ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς – Οι παράταιροι Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ