Αρχική » Μπάσκετ

Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Ο Αϊζάια Κάνααν δεν έχει κάνει ακόμα όσα μπορεί μέσα στον Ολυμπιακό. Υπάρχει προβληματισμός, αλλά και πίστη και διάθεση υπομονής.

Upopsi Team Μπάσκετ Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ο Αϊζάια Κάνααν δεν έχει κάνει ακόμα όσα μπορεί μέσα στον Ολυμπιακό. Υπάρχει προβληματισμός, αλλά και πίστη και διάθεση υπομονής.

Στον Ολυμπιακό, πρακτικά, έχασαν μόνο ένα βασικό κομμάτι. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Η επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα για να αντικαταστήσει τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ ήταν ο Αϊζάια Κάνααν. Ως τώρα αυτή η επιλογή δεν έχει βγει.

Ασφαλώς και είναι πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν. Ασφαλώς και είναι ξεκάθαρο και σε ένα βαθμό εντός προγράμματος να αργήσει να μπει ένας νέος παίκτης στο κλίμα μιας ομάδας. Ασφαλώς και δεν είναι απλό να γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά όταν μιλάμε για έναν σουτέρ. Υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες και εξηγήσεις, αλλά δεν παύει να υπάρχει κι ένας προβληματισμός.

Ο Κάνααν δεν έχει μπει ακόμα στον ρυθμό του Ολυμπιακού, ωστόσο πρέπει να μπει. Δεν είναι ρολίστας, δεν είναι συμπληρωματικός, είναι παίκτης που ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά και κυρίως περιμένει λύσεις στο σκοράρισμα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν κερδίσει σε δύο πολύ δύσκολες έδρες στη Euroleague, είδαν τον Κάνααν να έχει μια μικρή συμμετοχή μόνο στη Βαρκελώνη και είναι στο «περίμενε». Διότι είναι απαραίτητο να μπει στην εξίσωση.

Ο προβληματισμός υπάρχει, στον κόσμο περισσότερο, στην ομάδα αλλά μέχρι ένα σημείο. Ο Κάνααν έχει ανάγκη για αποδείξεις και άγχος ως τώρα. Ο τρόπος που προσπαθούν οι υπόλοιποι να τον υποστηρίξουν ψυχολογικά και το γεγονός πως ο ίδιος δεν εκβιάζει προσπάθειες στην ανάγκη του να δείξει πράγματα είναι καλός οιωνός.

Ειδήσεις με Upopsi

Δεν αλλάζει η μαύρη λίστα του Μίτσελ

Αυτά αλλάζουν στο Καραϊσκάκη

Δείτε επίσης

Σάλος με τον Λιάγκα και τη 12χρονη

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ