Αρχική » Featured

Ολυμπιακός: Αδιάκοπα συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για προσθήκες και συμφωνίες

Ο Ολυμπιακός «συστήθηκε» εντυπωσιακά φέτος το καλοκαίρι στην αγορά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Αδιάκοπα συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για προσθήκες και συμφωνίες

Ολυμπιακός: Αδιάκοπα συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ερυθρόλευκων για προσθήκες και συμφωνίες παρά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής λίστας.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει στους ρυθμούς του Αντόνιο Κορδόν, με τον Ισπανό αθλητικό διευθυντή των ερυθρόλευκων να συνεχίζει ακάθεκτος τον σχεδιασμό της ομάδας, άσχετα αν έχει ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους του Europa και αν 11 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι μεταγραφές στην Ελλάδα.

Ο Αντόνιο Κορδόν δουλεύει στο φουλ, ενεργοποιεί τα δίκτυα και τις επαφές του ανά τον κόσμο, ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει όποιες μεταγραφές – προσθήκες απαιτούνται, με φόντο τόσο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όσο και την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Ολυμπιακός «συστήθηκε» εντυπωσιακά φέτος το καλοκαίρι στην αγορά, με τις καλύτερες των εντυπώσεων εντός και εκτός Ελλάδας, όμως δεν σταματά σε ημερολογιακά milestone.

Ολυμπιακός: Αδιάκοπα συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για προσθήκες και συμφωνίες

Mία επαφή η μία μεταγραφή για να ολοκληρωθεί ή για να βρεθούν και άλλες περιπτώσεις Έσε και Ορτέγκα, ο Κορδόν δεν δουλεύει δέκα μέρες ή ένα μήνα το χρόνο. Δουλεύει 365 μέρες το χρόνο, παρακολουθώντας, κάνοντας διευρευνητικές επαφές και βλέποντας πάντα και την πορεία της ομάδας.

Με το ξεπέταγμα παικτών μέσα από την αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού ο Αντόνιο Κορδόν αναμένει να αρχίσει να… χτυπά από ενδιαφερόμενους το τηλέφωνό του και τότε θα αρχίσει να γίνεται… παιχνίδι.

Θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα στο μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων ενώ μην εκπλαγεί κανείς αν αρχίσουν ήδη από τα τέλη Σεπτέμβρη να συρρέουν αντζέντηδες και παράγοντες ομάδων στο Καραϊσκάκης για να τσεκάρουν παίκτες.

Έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πώς φτιάχνει ομάδα με παικταράδες χωρίς να πληρώνει ούτε στο ελάχιστο την αξία τους – Το σχέδιο Κορδόν

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε μόνο τον Ποντένσε αλλά έκανε και πάλι μεταγραφή με τον Μέντες

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ