Αρχική » Featured

Γιατί γέλαγε ο Μαρινάκης για ΑΕΚ – Κλάτενμπεργκ – Νότιγχαμ και Ολυμπιακό

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μαρκ Κλατενμπεργκ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Γιατί γέλαγε ο Μαρινάκης για ΑΕΚ - Κλάτενμπεργκ - Νότιγχαμ και Ολυμπιακό

Γιατί γέλαγε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με όσα η ΑΕΚ διέρρεε για Κλάτενμπεργκ – Νότιγχαμ και Ολυμπιακό.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μαρκ Κλατενμπεργκ, ώστε ο πρώην διεθνής Άγγλος διαιτητής και πρώην αρχιδιαιτητής στην Ελλάδα να αναλάβει πόστο στον αγγλικό σύλλογο με σκοπό να αναδεικνύονται τα διαιτητικά λάθη των αγώνων της Φόρεστ και να λειτουργεί και ως σύμβουλος διαιτησίας για τους παίκτες της ομάδας.

Η ΑΕΚ, με φόντο τις συζητήσεις μεταξύ Κλατενμπεργκ και Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρθηκε μέσω κύκλων στη σχέση Κλατενμπεργκ – Μαρινάκη κάνοντας λόγο για δικαίωση.

Γιατί γέλαγε ο Μαρινάκης για ΑΕΚ – Κλάτενμπεργκ – Νότιγχαμ και Ολυμπιακό

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό λένε πως ίσως ξέχασαν στην ΑΕΚ πως τουλάχιστον ο Κλάτενμπεργκ έφερνε ελίτ και διεθνείς διαιτητές στα παιχνίδια των ομάδων και όχι διαιτητές από τις Β’ εθνικές.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με ερυθρόλευκες πηγές, κάθε Δευτέρα ο Κλάτενμπεργκ ήταν με τους διαιτητές στην Ελλάδα και συζητούσαν για τα λάθη τους ενώ ο… καλός ο… τωρινός δεν έχει πατήσει ακόμα το πόδι του στην Αθήνα. Αλλά και ο Μπένετ πιο πριν δεν μπορούσε να φέρει καν διαιτητές από μεγάλα πρωταθλήματα, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Όσο για την βοήθεια από την διαιτησία, στον Ολυμπιακό τονίζουν πως η ομάδα του Μαρτίνς δεν είχε ανάγκη από την διαιτησία. «Πόσα παραπάνω να βάζαμε δηλαδή»; Διερωτούνται.

Διαβάστε επίσης:

Θρύλος ο Ολυμπιακός για την UEFA

Ολυμπιακός: Τι έλεγαν στην διοίκηση για την άρνηση αναβολής του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ