Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τι έλεγαν στην διοίκηση για την άρνηση αναβολής του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Ενώ ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το αίτημα, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης ψήφισαν κατά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Τι έλεγαν στην διοίκηση για την άρνηση αναβολής του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Τι έλεγαν στην διοίκηση των ερυθρόλευκων για την άρνηση αναβολής του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ λόγω Φερενστβάρος.

Ο Ολυμπιακός παίζει την ευρωπαϊκή του πορεία και την βελτίωση της θέσης του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, στο αγώνα της επόμενης εβδομάδας στη Βουδαπέστη με την Φερεντσβάρος, στην ρεβάνς το 1-0 του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Όμως πριν τον σημαντικό αυτό αγώνα για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι ερυθρόλευκοι πρέπει βάσει προγράμματος της Super League να παίξουν στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Τι έλεγαν στην διοίκηση για την άρνηση αναβολής του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα της Κυριακής, λόγω του ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν να παίξουν την Πέμπτη με τους Ούγγρους.

Ενώ όμως ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το αίτημα, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης ψήφισαν κατά, οπότε το παιχνίδι στην Τούμπα θα γίνει κανονικά.

Στον Ολυμπιακό δεν άφησαν ασχολίαστη την συγκεκριμένη εξέλιξη, βάζοντας στο κάδρο ειδικά την ΑΕΚ, η οποία και όπως υποστηρίζουν οι ερυθρόλευκοι δεν είχε κανένα έννομο συμφέρον να ψηφίσει αρνητικά.

Ο Παναθηναϊκός έχει… έννομο συμφέρον επειδή θα έπαιζε ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο με τους πράσινους. Ο Άρης παίζει και αυτός στο Κύπελλο οπότε και αυτός κατά κάποιο τρόπο εμπλέκεται.

Η ΑΕΚ, έλεγαν στον Ολυμπιακό, δεν είχε κανέναν λόγο να ψηφίσει αρνητικά ενώ τόνιζαν πως «ακόμα και οταν ο Ολυμπιακός είναι στα… κάτω του σε κάποιους προκαλεί τρόμο».

Διαβάστε επίσης:

Ενοχλήθηκαν στην ΑΕΚ από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;

Γιατί ο Μεντιλίμπαρ είναι… εξαφανισμένος από όταν ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ