Αρχική » Ποδόσφαιρο

Βούιξε η πιάτσα – Ένας από τους Αϊτόρ – Μπερνάρ θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό

Δύσκολη η αποστολή του Παναθηναϊκού να κρατήσει και τον Αϊτορ και τον Μπερνάρ τη νέα αγωνιστική σεζόν. Που είναι το πρόβλημα.

Upopsi Team Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Δύσκολη η αποστολή του Παναθηναϊκού να κρατήσει και τον Αϊτορ και τον Μπερνάρ τη νέα αγωνιστική σεζόν. Που είναι το πρόβλημα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τον MVP του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Αϊτόρ που είναι ο πρώτος του σκόρερ και ο άνθρωπος που τον οδηγεί από νίκη σε νίκη. Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει και το πρόβλημα είναι πως στο ρόστερ υπάρχει και ο Μπερνάρ που ανεβαίνει συνεχώς.

Ποιο είναι το θεματάκι που υπάρχει και για ποιο λόγο ο ένας παίκτης πέφτει πάνω στον άλλον; Διότι, οι δυο τους δεν παίζουν στην ίδια θέση, για παράδειγμα. Ο Αϊτόρ έχει ένα συμβόλαιο που τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Με άλλα λόγια, από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει και να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος. Συνεπώς μέχρι τότε πρέπει να έχει «κλείσει» αυτό το θέμα.

Ο Ισπανός εξτρέμ και πρώτος σκόρερ της Super League αμείβεται περίπου με 400.000 ευρώ ετησίως. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόθεση να κάνει 100% αύξηση στις αποδοχές του, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Παναθηναϊκός και Αϊτόρ έχουν απόσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσφορά 1,2+ ο παίκτης, αλλά πρόθεσή του είναι να μείνει στο «τριφύλλι» και με ένα εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Για ποιο λόγο είναι πρόβλημα ο Μπερνάρ;

Σε μια τέτοια περίπτωση βέβαια θα πρέπει αν ανέβει πολύ το μπάτζετ. Σε σημείο που δεν είναι καθόλου απλό να το πράξει ο Γιάννης Αλαφούζος. Τι έχει γίνει με τον Μπερνάρ; Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Οι ετήσιες αποδοχές του είναι για πάνω από δύο εκατ. ευρώ κάθε χρόνο. Μόνο που για τον πρώτο χρόνο συνεργασίας μεγάλο μέρος του ποσού, σχεδόν ένα μύριο, το δίνει η προηγούμενο του ομάδα, η Σάρζα.

Τον επόμενο χρόνο, λοιπόν, χοντρικά ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει δύο εκατ. ευρώ παραπάνω σε Αϊτόρ και Μπερνάρ για να τους κρατήσει. Άντε και κάνει την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός και κρατάει αμφότερους με τα νέα οικονομικά δεδομένα. Οι υπόλοιποι παίκτες που λήγει το συμβόλαιό τους; Πως θα το πάρουν; Δύσκολη υπόθεση…

Ειδήσεις με Upopsi

Άδειασε τον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας

Εκεί θέλει μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ