Αρχική » Viral

Τσουκαλάς: Να πάει ο Μητσοτάκης 57 μέρες σε κάθε οικογένεια – Μία μέρα σε κάθε οικογένεια – Μετά θα ξέρει τι πρέπει να κάνει – Τώρα θα πάρει μέτρα του κ@λου

«Κάποτε είχαμε 300 και τα έβαλαν με όλη την Περσία. Τωρα έχουμε 300 και παίζουν το πουλί τους!»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Viral Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Τσουκαλάς: Να πάει ο Μητσοτάκης 57 μέρες σε κάθε οικογένεια - Μία μέρα σε κάθε οικογένεια - Μετά θα ξέρει τι πρέπει να κάνει - Τώρα θα πάρει μέτρα του κ@λου

Τσουκαλάς: Να πάει ο Μητσοτάκης 57 μέρες σε κάθε οικογένεια και μετά θα ξέρει τι πρέπει να κάνει, μην ακούει ποιον είναι δίπλα του και ποιος ο από ‘κει.

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Τάκης Τσουκαλάς για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Τάκης Τσουκαλάς, με μήνυμα προς τον πρωθυπουργό υπογράμμισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρεπει «να μην ακούει κανένα δίπλα του».

«Να πάει, πόσοι είναι οι νεκροί, πενήντα εφτά; Πενήντα οκτώ; Να πάει 58 μέρες (57), κάθε μία μέρα σε κάθε οικογένεια. Την άλλη μέρα στην άλλη οικογένεια, την άλλη στην άλλη και μετά από 58 μέρες θα ξέρει τι πρέπει να κάνει», ανέφερε.

Τσουκαλάς: Να πάει ο Μητσοτάκης να πάει 57 μέρες σε κάθε οικογένεια

«Θα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μην ακούει το “alter ego”, δεν ξέρω και τα ονόματα, ποιος είναι δίπλα του και ποιος ο από ‘κει», συμπλήρωσε.

«Εάν θα πάει στις οικογένειες, κάθε μερα από μία οικογένεια και μείνει στο σπίτι και δει τη μάνα, τον πατέρα, όλη την οικογένεια, πως κλαίνε, μετά από 58 μέρες θα πάρει τα καλύτερα μετρα», είπε ο Τάκης Τσουκαλάς.

«Τωρα δεν θα πάρει κανένα μέτρο. Δηλαδή θα πάρει μέτρα του… κ@λου», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Τάκη Τσουκαλά, μόνο άμα κλάψει η καρδια του πρωθυπουργού, «μέσα στις οικογένειες των παιδιών που θα πάει θα ξερει τι πρέπει να κάνει».

«Κάποτε είχαμε 300 και τα έβαλαν με όλη την Περσία. Τωρα έχουμε 300 και παίζουν το πουλί τους!» ανέφερε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο ο Τάκης Τσουκαλάς.

πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Ντρέπομαι να πω κάτι – Δεν απαλύνεται ο πόνος – Το καλύτερο είναι να μην πεις τίποτα βασικά

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Το Twitter αποθεώνει Τεντόγλου και τον ευχαριστεί για την χαρά μέσα στην λύπη

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ