Αρχική » Viral

Ολυμπιακός: Μοναδικό αυτό που έχει καταφέρει φέτος

Ίσως τελικα να είναι το μοναδικό θετικό της χρονιάς του Ολυμπιακού έως τώρα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Viral
Ολυμπιακός: Μοναδικό αυτο που έχει καταφέρει φέτος

Ολυμπιακός: Μοναδικό αυτό που έχει καταφέρει φέτος, σε μια χρονιά που έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές και δεκάδες παίκτες που ήρθαν και ή έφυγαν δανεικοί ή έφυγαν με μεταγραφή ή αποχώρησαν.

Σε όλη αυτή την… τρέλα που επικρατεί φέτος στον Ολυμπιακό, οι παίκτες των ερυθρόλευκων έχουν καταφέρει το αδύνατο.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Ραμόν, του νεαρού βραζιλιάνου αριστερού μπακ, ο οποίος ήρθε μόλις εδώ και λίγους μήνες στην ομάδα του Πειραιά, το κλίμα στις τάξεις των ερυθρόλευκων και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών είναι πολύ καλές. Μάλιστα ο ίδιος έλεγε πως δεν το έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Ολυμπιακός: Μοναδικό αυτο που έχει καταφέρει φέτος

Και προσέξτε μιλάμε για μία οικογένεια παικτών στην οποία πριν λίγο καιρό βρίσκονταν ιδιαιτερες προσωπικότητες όπως οι Μαρσέλο, Χάμες αλλά και οι γαλλόφωνοι, οι ισπανόφωνοι, οι Έλληνες.

Όλοι αυτοί έχουν, σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, καταφέρει να γίνουν μία οικογένεια.

Ίσως τελικα να είναι το μοναδικό θετικό της χρονιάς του Ολυμπιακού έως τώρα. Και γι αυτό σίγουρα κάποιοι έχουν δουλέψει αθόρυβα.

Και προσέξτε, μιλάμε για μία περίοδο (απο την καλοκαιρινή προτετοιμασία του Ολυμπιακού, έως και σήμερα) κατά την οποία έχουν γίνει πολλά και σοβαρα λάθη, τα οποία φέτος η ομάδα του Πειραιά πλήρωσε στο 100%.

Από τη λάθος προετοιμασία του Πέδρο Μαρτίνς, έως την λάθος προσέγγιση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν γίνει δεκάδες σοβαρά λάθη από τους ερυθρόλευκους, τα οποία ΟΛΑ έχουν πληρώσει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Φέτος έχει πληρώσει όλα του τα λάθη – Και έχει κάνει πολλά – Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει

Ερντογάν: Σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές στην Τουρκία – Πού το στηρίζει

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ