Αρχική » Γενικά

Predator στο Καραϊσκάκης: Μπροστά στα… μάτια όλων

Η χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού έχει προκαλέσει και έναν πόλεμο μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλλη Μαρινάκη, με την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά
Predator στο Καραϊσκάκης: Μπροστά στα μάτια όλων

Predator στο Καραϊσκάκης και σε διαφήμιση μπροστά στα μάτια όλων, που έκαναν συνειρμό με το γνωστό πλέον πρόγραμμα παρακολουθήσεων που εμπλέκει και την Ελλάδα.

Το predator είναι ένα ισραηλινό πρόγραμμα υποκλοπών τηλεφωνικών συνομιλιών (μαζί με το Pegasus) το οποίο έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων, λόγω της χρήσης του και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανάμεσα σε αυτούς που παρακολουθούνταν ήταν εκτός από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, από τον οποίο ξεκίνησε η καταγγελία και άλλοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματιες.

Η χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού έχει προκαλέσει και έναν πόλεμο μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Predator στο Καραϊσκάκης: Μπροστά στα μάτια όλων

Δεν πέρασε λοιπόν απαρατήρητη μία διαφήμιση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης του Predator. Βέβαια δεν πρόκειται φυσικά για διαφήμιση του… προγράμματος παρακολούθησης αλλά της γνωστής σειράς των ποδοσφαιρικών παπουτσιών της Adidas.

Predator στο Καραϊσκάκης: Μπροστά στα μάτια όλων

Πάντως… το Predator έκανε την εμφάνισή του στο Καραϊσκάκης και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης:

Φεύγει από τον Ολυμπιακό και κόβει την μπάλα ο Μαρσέλο;

Ρε σεις άμα θέλετε βάζετε μια χαρά πανό στην Τούμπα – Επέστρεψε το χιούμορ

Ολυμπιακός: Αυτόν τον παιχταρά κινδυνεύει να χάσει μετά το Μουντιάλ

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ