Αρχική » Γενικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ένα ντέρμπι ένα πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες

Η εντολή από την διοίηση του Ολυμπιακού είναι σαφής. Νίκη και μόνο νίκη.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ένα ντέρμπι ένα πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ένα ντέρμπι ένα πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες αφού η εξέλιξη του πρωταθλήματος δεν αφήνει περιθώρια στους ερυθρόλευκους για καμία βαθμολογική απώλεια.

Για ένα μόνο αποτέλεσμα παίζει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Αυτό της νίκης. Ούτε η ισοπαλία δεν βολεύει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι βλέπουν το συγκεκριμένο ντέρμπι σαν τον τελικό των τελικών.

Η εντολή από την διοίηση του Ολυμπιακού είναι σαφής. Νίκη και μόνο νίκη.

Με δέκα βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη, την ώρα που η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο ΜΟΝΟΣ στόχος για τους ερυθρόλευκους φέτος.

Αλλιώς ξεκίνησε η ομάδα του Πειραιά, αλλιώς ήρθαν τα πράγματα την φετινή αγωνιστική περίοδο. Τώρα μόνο το πρωτάθλημα μπορεί να «γλυκάνει» τη χρονιά.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ένα ντέρμπι ένα πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες

Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός; Θα παραμείνει η ηρεμία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και η πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα χάσει βαθμούς. Αν και το σενάριο αυτό δεν το συζητάνε καν στον Πειραιά, μία νέα απώλεια θα αλλάξει δραστικά πράγματα στο λιμάνι.

Μέχρι που θα φτάσουν αυτές οι αλλαγές; Όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα και σε μεγάλο βαθμό από την εμφάνιση.

Μία πειστική εμφάνιση δεν θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο με μία εμφάνιση σαν αυτή στις φετινές άσχημες βραδιές του Ολυμπιακού.

Πάντως ο σχεδιασμός στους ερυθρόλευκους προχωράει κανονικά είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη. Ο Ιανουάριος θα είναι άλλος ένας ζεστός μήνας για τον Ολυμπιακό από άποψη αποδεσμεύσεων αλλά και μεταγραφών.

Διαβάστε επίσης:

Κλάμα στο Twitter: Επικός Κλέιμαν σώζει τα δάχτυλά του από βέβαιο τραυματισμό

Παναθηναϊκός: Το πήρε απόφαση! Πάει για σούπερ μεταγραφή!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ