Αρχική » Γενικά

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει απλά το πρωτάθλημα

Έχουν στον ερυθρόλευκο οργανισμό πλέον καταλάβει τι πήγε λάθος σε επιλογές προπονητή και παικτών.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει απλά το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει απλά το πρωτάθλημα αλλά θέλει να πάρει το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου από τον Γενάρη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πάρει τις αποφάσεις του για το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού.

Οι έως τώρα κινήσεις και σκέψεις του προέδρου των ερυθρόλευκων καταδεικνύουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σκοπό όχι μόνο να πάρει ο Ολυμπιακός το επόμενο πρωτάθλημα, αλλά να το κάνει με τον πιο εμφαντικό τρόπο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επιθυμεί έναν τεχνικό, ο οποίος να ξεκλειδώσει τους ερυθρόλευκους και με τις κατάλληλες προσθήκες παικτών να βάλει την ομάδα του Πειραιά ξανά σε τροχιά πρωταθλητισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει απλά το πρωτάθλημα

Ο ίδιος θεωρεί πως η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου παραμένει μεγάλη.

Έχουν στον ερυθρόλευκο οργανισμό πλέον καταλάβει τι πήγε λάθος σε επιλογές προπονητή και παικτών, με την ομάδα του Πειραιά να… προσέχει πλέον για να έχει.

Μπορεί να βγαίνουν δεκάδες ονόματα προπονητών και τεχνικών διευθυντών όμως ο ερυθρόλευκος οργανισμός κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τις κινήσεις του για τις νέες προθήκες.

Ο Ολυμπιακός, υπάρχει η βεβαιότητα πως θα βρει ξανά τον δρόμο του, καθώς θεωρούν στους ερυθρόλευκους πως ακόμα και την φετινή απογοητευτική χρονιά δύο – τρία ήταν τα παιχνίδια (τα δύο με Άρη και αυτό με τους Ισραηλινούς στο Καραϊσκάκης) τα οποία σηματοδότησαν το… στράβωμα του σχεδιασμού.

Αναφορικά με τους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέτος θα κινηθεί σε δύο επίπεδα και με παίκτες που θα κάνουν την αγωνιστική διαφορά αλλά και με παίκτες (σ.σ. μπορεί να είναι και οι ίδιοι) οι οποίοι θα ικανοποιούν τα θέλω των οπαδών.

Διαβάστε επίσης:

Επική η αντίδραση του Νικολακόπουλου όταν του είπε ο Καρπετόπουλος για Κόουλμαν!

Αυτούς είχε προπονητές ο Κορδόν που θέλει ο Ολυμπιακός

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ