Αρχική » Ποδόσφαιρο

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η κίνηση ματ με την καψούρα του Μαρτίνεθ και γιατί το παίρνει πάνω του

Στο τέλος θα μιλήσει ο Βαγέλης Μαρινάκης.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Βαγγέλης Μαρινάκης: Η κίνηση ματ με την καψούρα του Μαρτίνεθ και γιατί το παίρνει πάνω του

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η κίνηση ματ του προέδρου του Ολυμπιακού με την καψούρα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και γιατί το παίρνει πάνω του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει λευκό χαρτί στους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν για την διαχείριστη του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρόλευκων, με τους δύο Ισπανούς να προχωρούν ταχύτατα τον σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ξεχωρίσει από το έμψυχο δυναμικό των ερυθρόλευκων τον Κώστα Φορτούνη, για τον οποίο από την πρώτη στιγμή σχημάτισε την καλύτερη γνώμη, σε σημείο μάλιστα που χωρίς υπερβολή η ενδεκάδα του Ολυμπιακού να ξεκινά από τον χαρισματικότερο Έλληνα ποδοσφαιριστή της γενιάς του.

Σε… μεγάλη καψούρα εξελίσσεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος πλέον, οδεύοντας προς τη λήξη του συμβολαίου του, έχει γίνει στόχος ζάμπλουτων ομάδων της Αραβίας.

Μπορεί η πρόταση των Σαουδαράβων προς τον Κώστα Φορτούνη να μην έχει πάρει… σάρκα και οστά ακόμα, αναφορικά τουλάχιστον με τα όσα ακούγονται για δέκα εκατ. στην ομάδα και 2,5 με 3 εκατ. το χρόνο για τον παίκτη, όμως στον Ολυμπιακό ξέρουν ένα πράγμα.

Πως όταν η πρόταση, αν και όποτε έρθει, φτάσει στα χέρια Φορτούνη και Ολυμπιακού, τότε είναι που θα αναλάβει δράση ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο λόγος ειναι ένας. Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Φορτούνης έχουν σχέση πατέρα και γιου στον Ολυμπιακό.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η κίνηση ματ με την καψούρα του Μαρτίνεθ και γιατί το παίρνει πάνω του

Όσα και να πέρασε ο Κώστας Φορτούνης στον Ολυμπιακό από τα καψόνια προπονητών των ερυθρόλευκων αλλά και τους σημαντικούς τραυματισμούς που τον βασάνισαν, ποτέ δεν κλωνίστηκε η εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του Κώστα Φορτούνη και το αντίθετο.

Όποια πρόταση και να έρθει στα γραφεία του Ολυμπιακού, πρόεδρος και παίκτης όταν κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, θα είναι σαν να μην… ήρθε η πρόταση αυτή.

Δεδομένο φυσικά ότι το νεο συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη θα είναι ενδεικτικό της αξίας του αλλά και όπως φαίνεται απαίτηση και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος πίνει νερό στο όνομά του.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Φορτούνης και Ολυμπιακός θέλουν να συνεχίσουν μαζί

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το πήρε πάνω του και φέρνει παικταρά στον Ολυμπιακό – Χρειάστηκε να πεισει Κορδόν και Μαρτίνεθ

Χουάνγκ: Το κακό όνομα και τι θα τον χαντακώσει

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ