Αρχική » Ποδόσφαιρο

Βαγγέλης Μαρινάκης: Απίστευτο πως έχει δώσει πάνω από 16 εκατ. για μεταγραφές αλλα είναι σαν να τις κάνει… τσάμπα

Έχει ξεφύγει πλέον από κάθε ελληνικό προηγούμενο ο Ολυμπιακός.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Βαγγέλης Μαρινάκης: Απίστευτο πως έχει δώσει πάνω από 16 εκατ. για μεταγραφές αλλα είναι σαν να τις κάνει... τσάμπα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Απίστευτο πως έχει δώσει πάνω από 16 εκατ. για μεταγραφές αλλα είναι σαν φέτος σαν να τις κάνει… τσάμπα.

Έχει ξεφύγει πλέον από κάθε ελληνικό προηγούμενο ο Ολυμπιακός, με το μοντέλο της εν λευκώ διαχείρισης του σχεδιασμού της ομάδας στον Αντόνιο Κορδόν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα κλειδιά του Ολυμπιακού σε Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη πραγματοποιήσει μεταγραφές άνω των 16 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα όμως, ο Αντόνιο Κορδόν έχει φέρει στα ταμεία του Ολυμπιακού 13,5 εκατ. από πωλήσεις παικτών, τους οποίους οι ερυθρόλευκοι δεν υπολόγιζαν, ενώ αν προστεθουν σε αυτά και τα συμβόλαια των παικτών που γλύτωσαν οι ερυθρόλευκοι επειδή του έδωσαν δανεικούς ή τους άφησαν ελεύθερους (Ροντρίγκες, Μπα, Λοβέρα, Πέπε, Αγκιμπού, Ραμόν) το ποσό εξοικονόμησης φτάνει σχεδόν στα ίδια, όσα έχουν ξοδέψει για μεταγραφές οι ερυθρόλευκοι.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Απίστευτο πως έχει δώσει πάνω από 16 εκατ. για μεταγραφές αλλα είναι σαν να τις κάνει… τσάμπα

Άκρως λειτουργικό το νέο μοντέλο του Ολυμπιακού, το οποίο στηρίζεται στις προσθήκες νεαρών παικτών με μεγάλη αξία μεταπωλησης, πράγμα που αναμένεται από το ερχόμενο καλοκαίρι να φέρει πολλά… λεφτά στα ερυθρόλευκα ταμεία.

Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βάζει… στοπ στον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου κυνηγά μεγάλες μεταγραφές για τους ερυθρόλευκους.

Ειδικά αν προκριθεί ο Ολυμπιακος, όπως ειναι και το πιο πιθανό, των Σέρβων της Τσουκαρίτσκι, τότε θα… πέσει και άλλο χρήμα στην μεταγραφική αγορά.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τρελάθηκε με την απίστευτη εικόνα των ερυθρόλευκων και πάει να κάνει πολύ πάνω από 15 μεταγραφές;

Ιβάν Μπρνιτς: Ότι πιο κοντά για 10 λεπτά σε Ποντένσε

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ