Αρχική » Ποδόσφαιρο

Το συγγνώμη του Sky Sports στον Μαρινάκη

Η αντίδραση της Νοτιγχαμ, μετά τη... σφαγή απο τον VAR Άτγουελ Στιούρτ στην ήττα της Φόρεστ από την Έβερτον, εξόργισε τον Γκάρι Νέβιλ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο

Δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έγινε έξαλλος με το σχόλιο του Γκάρι Νέβιλ κατά της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η αντίδραση της Νοτιγχαμ, μετά τη… σφαγή απο τον VAR Άτγουελ Στιούρτ, στην ήττα της Φόρεστ από την Έβερτον, εξόργισε τον Γκάρι Νέβιλ ο οποίος προέβη σε επικριτικό σχόλιο στον αέρα του Sky Sports, χαρακτηρίζοντας την αντίδραση της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη ως «συμμορίας της μαφίας».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, εξοργίστηκε από τα σχόλια του Γκάρι Νέβιλ, με το Sky Sports να απευθύνει «συλλογή συγγνώμη στη Νότιγχαμ Φόρεστ».

«Το Sky Sports συζήτησε με τον Γκάρι τη γλώσσα που χρησιμοποίησε και τις δυνατότητές της να προκαλέσει προσβολή. Ο Γκάρι συμφώνησε να μην χρησιμοποιεί τους ίδιους ή παρόμοιους όρους σε μελλοντική κάλυψη. Το Sky Sports ζητά συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για οποιαδήποτε προσβολή από αυτή τη γλώσσα», ανέφερε το δίκτυο στην ανακοίνωσή του.

«Είχαμε προειδοποιήσει πριν ο παιχνίδι την PGMOL (σ.σ. η αντίστοιχη ΚΕΔ) πως ο VAR είναι οπαδός της Λούτον και δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές», είχε αναφέρει μετά τον αγώνα με την Έβερτον η Νοτιγχαμ Φόρεστ.

Σημειώνεται πως όντως ο Άτγουελ Στιούρτ είναι δηλωμένος οπαδός της Λούτον, η οποία πάλευε μαζί με τη Φόρεστ για τη σωτηρία (σ.σ. τελικά έπεσε η Λούτον).

Διαβάστε επίσης:

Αντόνιο Κορδόν: Τέλος από τον Ολυμπιακό

Το απίθανο με τους μικρούς του Ολυμπιακού και γιατί αναμένουν ευχάριστη έκπληξη

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ