Αρχική » Ποδόσφαιρο

Το αστείο που είπε ο Μίτσελ στον Ελ Αραμπί σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό που έκανε και τη Μαρίνα να γελάσει (vid)

Ο Μίτσελ ήταν άνετος και με καλή διάθεση στη συνέντευξη Τύπου για τη Ναντ, έκανε πλάκα με Ελ Αραμπί και Μαρίνα σε ερώτηση για Παναθηναϊκό.

Upopsi Team Featured Ποδόσφαιρο Γενικά
Ο Μίτσελ ήταν άνετος και με καλή διάθεση στη συνέντευξη Τύπου για τη Ναντ, έκανε πλάκα με Ελ Αραμπί και Μαρίνα σε ερώτηση για Παναθηναϊκό.

Ο Μίτσελ δεχόταν συνεχώς ερωτήσεις που δεν είχαν να κάνουν με τη Ναντ και το Europa League. Ο Παναθηναϊκός και το παιχνίδι στη Λεωφόρο ήταν το ζητούμενο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού έκανε και αστειάκια, με τον Ελ Αραμπί και την Μαρίνα.

Μέχρι και… πλακίτσα για το ότι είναι περισσότερος διαχειριστής και όχι προπονητής είχε διάθεση να κάνει ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αφού πρώτα απάντησε σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό και αν δεν ήθελε να υπάρχει το ματς με τη Ναντ στο πρόγραμμα, συνέχισε κάνοντας πλάκα με τον Ελ Αραμπί.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΤ ΜΕ 4 ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ 14,99!

Γενικώς ήταν σε καλό mood και λογικό είναι, αφού ο Ολυμπιακός βελτιώνεται συνεχώς και ο ίδιος έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και τους παίκτες του. Πάντως στο αστειάκι που έγινε με τον Ελ Αραμπί, γέλασε και η Μαρίνα που ήταν κοντά και κάτι άκουσε.

Ο Μιτσελ προς το τέλος του βίντεο λέει κάτι στον Ελ Αραμπί

Ειδήσεις με Upopsi

Ολυμπιακός: Φουντώνουν τα σενάρια για Πάσλακ, άρα και αποχώρησης του Βρσάλικο

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ένα ντέρμπι ένα πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες

Το casting με τη Ναντ για τα «κοψίματα» και ο Ελ Αραμπί – Ποιες ελπίδες παραμονής έχουν όσοι παίξουν;

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ