Αρχική » Ποδόσφαιρο

Το απίθανο με τους μικρούς του Ολυμπιακού και γιατί αναμένουν ευχάριστη έκπληξη

Στον Ολυμπιακό περιμένουν πως και πως τους νεαρούς παίκτες.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Το απίθανο με τους μικρούς του Ολυμπιακού και γιατί αναμένουν ευχάριστη έκπληξη

Αυτές τις μέρες συμβαίνει ένα… απίθανο πράγμα με τους μικρούς του Ολυμπιακού. Δουλεύουν σαν… τρελοί για να είναι έτοιμοι να ζήσουν το όνειρό τους στην πρώτη ομάδα.

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, οι παίκτες των ερυθρόλευκων… εξαφανίστηκαν για τις διακοπές τους, όμως κάποιοι αποφάσισαν να μην ξεκουραστούν. Ποιοι; Οι μικροί του Ολυμπιακού, οι οποίοι από την Κ19 θα βρεθούν στην πρώτη ομάδα, έτσι ώστε να είναι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το… όνειρό τους.

Κωστούλας, Κουτσίδης, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Μπακούλας και Κουτσογούλας δουλεύουν στο… φουλ για να βελτιωθούν και να κάνουν το «μπαμ» στην πρώτη ομάδα.

Αλλά και στον Ολυμπιακό περιμένουν πως και πως τους νεαρούς παίκτες, στους οποίους πιστεύουν πολύ και δηλώνουν σίγουροι πως θα βγάλουν… ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους της Ακαδημίας αλλά πρώτον από όλους και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πιστεύει πολύ στο ταλέντο τους και ζήτησε την άμεση ενεργοποίησή τους στην πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων.

O Ολυμπιακός θέλει οι νεαροί του παίκτες όχι απλώς να… συμπληρώνουν το ρόστερ αλλά να αναλάβουν σιγά – σιγά ρόλο σε αυτό.

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ