Αρχική » Ποδόσφαιρο

Τι απίστευτο έγινε με Κορδόν – Μαρτίνεθ στη Βαρκελώνη 48 ώρες πριν έρθει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Ο νέος Ισπανός αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και ο επίσης Ισπανός προπονητής της ομάδας του Πειραιά γνωρίζονται από παλιά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Τι απίστευτο έγινε με Κορδόν - Μαρτίνεθ στη Βαρκελώνη 48 ώρες πριν έρθει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Τι απίστευτο έγινε με Κορδόν – Μαρτίνεθ στη Βαρκελόνη 48 ώρες πριν έρθει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και αναλάβει επίσημα τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός διάγει πλέον την εποχή Μαρτίνεθ (σ.σ. και Κορδόν, ο οποίος πήγε στον Ολυμπιακό κάποιες μέρες νωρίτερα).

Ο νέος Ισπανός αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και ο επίσης Ισπανός προπονητής της ομάδας του Πειραιά γνωρίζονται από παλιά, με την καλή χημεία των δύο να αποτελεί βασικό παράγοντα για την τελική επιλογή του Κορδόν.

Όμως, Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν… έμειναν στα παλιά και την καλή τους συνεργασία στο παρελθόν, αλλά προχώρησαν λίγο παραπάνω, προετοιμαζόμενοι όσο δεν πάει για το νέο, κοινό τους, βήμα.

Τι απίστευτο έγινε με Κορδόν – Μαρτίνεθ στη Βαρκελώνη 48 ώρες πριν έρθει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα Κορδόν και Μαρτίνεθ βρέθηκαν για ένα ολόκληρο σαββαοκύριακο στην Βαρκελώνη, όπου για σχεδόν 48 ώρες μελέτησαν τα πάντα αναφορικά με τον Ολυμπιακό. Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα.

Κορδόν και Μαρτίνεθ κατέληξαν σε παίκτες που χρειάζονται οι ερυθρόλευκοι, σε προετοιμασία, σε τακτικά θέματα.

Όλα μελετήθηκαν και για όλα ο Μαρτίνεθ ήρθε προετοιμασμένος να καταθέσει τις προτάσεις του, για το χτίσιμο των ερυθρόλευκων.

Και όταν μιλάμε για κινήσεις, εννοούμε και για μεταγραφικές κινήσεις, όπως είναι φυσικό, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.

Στον Ολυμπιακό επιθυμούν να χτίσουν γρήγορα μία ομάδα η οποία θα παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο, που από το καλημέρα θα κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, τα πρώτα ονόματα για τη μεταγραφική ενίσχυση των ερυθρόλευκων κυκλοφόρησαν ήδη, με τους Γουίλιαμ και Ματσίς να είναι να πρώτα ονόματα που διαρρέουν.

Ο Γουίλιαμ είναι γνωστή περίπτωση για τον Ολυμπιακό, καθώς αποτελεί έναν δαιμόνιο εξτρέμ ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα στη Βραζιλία.

Και ο επίσης εξτρέμ Ματσίς, με καταγωγή από τη Βενεζουέλα αλλά κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, είναι στα υπόψη του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Νικολακόπουλος: Μέχρι και κοπέλα για τα social media φέρνει ο Μαρτίνεθ!

Σειρήνες από τη Μέση Ανατολή για παίκτη του Ολυμπιακού

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ