Αρχική » Ποδόσφαιρο

Θα έχει την τύχη του Μανωλά και ο Βρσάλικο;

Τα ακούσατε τα νέα της ημέρας σε ότι έχει να κάνει με τα δεξιά μπακ στον Ολυμπιακό; Τι θα συμβεί με τον Βρσάλικο; Φεύγει ο Κροάτης;

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Γενικά

Ο Βρσάλικο είναι υπό κρίση. Οι κακές εμφανίσεις του, το ότι ζητάει συνεχώς αλλαγή στα παιχνίδια, το ότι έχει υποστεί δύο θλάσεις, το γεγονός πως αμείβεται με δύο εκατ. ευρώ, κάνει τη θέση του Κροάτη μπακ αμφίβολη στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ποιος ο λόγος άλλωστε να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις ο Λαλά; Ο Γάλλος μπακ θα πάρει δεύτερη ευκαιρία και ο λόγος δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από τον προβληματισμό που υπάρχει με τον Βρσαλικο. Ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε τον Μανωλά μετά την έλευση Μίτσελ και είναι πιθανό να κάνει το ίδιο και με τον Κροάτη μπακ.

Το υψηλό συμβόλαιο προβλέπει και ανάλογες απαιτήσεις. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν το έχει δείξει αυτό ο Βρσάλικο. Δεν νιώθει και ο ίδιος καλά στην Ελλάδα, κάτι δεν έχει «κολλήσει» με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν μπορεί να είναι τυχαία και όσα ακούστηκαν στο BwinSportFm από τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Ακούστε το απόσπασμα για Βρσάλικο

Αθλητικές ειδήσεις

Αυτό το πρωτοσέλιδο εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Μίτσελ ρίχνει άκυρο σε αυτές τις μεταγραφές!

Πάει για στόπερ ο Ολυμπιακός!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ