Αρχική » Ποδόσφαιρο

Θα έχει κόσμο με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ;

Το στοίχημα της ημέρας για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι να μην υπάρξει διακοπή από τα καπνογόνα. Αλλιώς δεν θα έχει κόσμο με ΠΑΟΚ.

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Το στοίχημα της ημέρας για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι να μην υπάρξει διακοπή από τα καπνογόνα. Αλλιώς δεν θα έχει κόσμο με ΠΑΟΚ.

Ακόμα και 20 δευτερόλεπτα διακοπής θα είναι αρκετά για να μην έχει η ΑΕΚ κόσμο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το κοινό της «Ένωσης» τα… έδωσε όλα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Οι καθυστερήσεις από τα καπνογόνα ήταν αρκετές, μία ακόμα με τον Ατρόμητο θα είναι αρκετή.

Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ έχει κινητοποιηθεί για να μην υπάρξει διακοπή από καπνογόνα. Η αλήθεια είναι πως απέναντι στον Ιωνικό όλες οι πλευρές του γηπέδου είχαν καπνογόνα. Από κάθε γωνιά της OPAP Arena έβγαινε καπνός. Λογικό κι επόμενο ήταν να μην μπορεί να ξεκινήσει ένα παιχνίδι.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ακόμα κι αν η ορατότητα ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και διαιτητή είναι καλή, αυτό δεν σημαίνει πως ένα ματς μπορεί να παιχθεί. Για δύο λόγους. Αρχικά η τηλεοπτική εικόνα είναι τέτοια, που ο συνδρομητής δεν μπορεί να δει καθαρά. Και ο δεύτερος που είναι σε συνάρτηση με τον πρώτο είναι πως στο VAR δεν θα έχουν καθαρές λήψεις (λόγω της κακής τηλεοπτικής εικόνας) για να πάρουν αποφάσεις.

Πάντως, θα είναι κρίμα να μην μπορέσει ο οπαδός της ΑΕΚ να δώσει το παρόν στο γήπεδο στο πρώτο του ντέρμπι. Θα είναι ακόμα μεγαλύτερο το «κρίμα» αν τελικά όντως το πρώτο ντέρμπι στην Αγιά Σοφιά θα είναι κεκλεισμένων των θυρών…

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ